Областни градове


Д-р Велмира Петкова е зъболекар от София, който предлага стоматологични прегледи и зъболечение за деца и възрастни. Стоматологичният кабинет на доктор Петкова е оборудван със съвременна дентална апаратура, качествени стоматологични материали и богат набор от инструменти.

ПМП-ИППМ-ДМ-ДОКТОР РУМЯНА МЛАДЕНОВА и Д-р Александър Соколов предлагат комплексно дентално лечение като:Терапия, Хирургия, Ортопедия, Имплантология, Импланти, Почистване на зъбен камък с ултразвук, Лазертерапия Физиотерапия, Съвместна работа с анестезиолог и с хирург.

Д-р Мариан Тодоров е специалист по дентална медицина, който практикува в гр. Самоков. Д-р Тодоров е с дългогодишна практика и богат професионален опит. Това гарантира на пациентите му надеждно диагностициране и лечение на редица заболявания.

Кабинет по дентална медицина Д-р Соня Костова, специализирана в естетичната, детската и хирургичната стоматология. Предлага: Фотополимерно възтановяване; Естетично протезиране-корони(металокерамика, порцелан, циркониеви корони, фасети), протези (плакови и моделноляти); Възтановяване на

СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ Д-Р НЕЛЛИ ЛЮБОМИРОВА Ви предлага: Класическа стоматология за възрастни и деца.Съвременно избелване на зъби, витално и невитално с американски и австрийски системи. Настолно избелване и комбинирано домашно избелване.

Д-р Невена Балакчиева предлага много широка гама услуги и перфектно оборудван кабинет. Това я прави един от най-предпочитаните стоматолози на територията на гр. Благоевград и околните населени места.

Д-р Людмила Харитонова Костова завършва своето образование в Русия, а от 1989 година практикува в областта на денталната медицина в България. Има дългогодишен опит в зъболечението, и по-специално в общата стоматология, детската стоматология, ортопедията и хирургията.

В нашата практика ще Ви запознаем с услугите които предлагаме, ще получите съвет и консултация, относно въпросите, свързани с вашето стоматологично здраве. Ще Ви предложим цялостно комплексно решение за всеки индивидуален случай.

Дентален център Д-р Бирджан Мехмед се намира в град кърджали. Д-р Мехмед е зъболекар - специалист по дентална медицина. Кабинетът му се намирана адрес ул. Отец Паисий 12 бл.3

Павликени
Доктор Златка Куева е специалист по обща дентална практика. Приема пациентите си в своя кабинет в гр. Павликени, ул. Стефан Караджа 29 А. В кабинета си по обща дентална медицина стоматолог Д-р Златка Куева предлага стоматологични прегледи, лечение на кариеси и избелване на зъби.


СтоматологПрочети повече
Затвори