Студио за красота Петя предлага на своите клиенти,богата гама от услуги ,за които нашите професионалисти ще се погрижат.

Д-р Никола Андреев е акушер-гинеколог (специалист в областта на акушер - гинекологията) и предлага профилактика и лечение на гинекологични заболявания и гинекологични проблеми.

Традиционният за област Монтана аграрен сектор през годините претърпя тежка криза и множество структурни преобразувания, от които бавно и трудно се възстановява. Икономическите му показатели се характеризират с много ниски стойности, които се запазват през целия период след 2001 г.

Монтана-Компютри, онлайн магазин за маркова компютърна техника втора ръка.

Фирма АВА ЛЕТАТЕЛЕН ЦЕНТЪР, Историята на АВА летателен център започва още преди 20 години, когато собствениците Ани и Ангел работят като инструктори в държавния аероклуб. Стъпка по стъпка се изгражда хангар за самолетите, ресторант, бунгала, басейн, а за

ЕT ИНЖ-БИСЕР ТОДОРОВ извършва Превоз на автомобили от и за Германия, Франция, Белгия, Холандия, Австрия. Коректност и нормални цени.

Фирма Дура Люб България е официален представител на Dura Oil and LubricantCorporation - USA, официален вносител за България на добавки за автомобилни масла и други Дура Люб продукти, разработка на НАСА . Дура Люб с SR3 са високотехнологични продукти, които регенерират триещите се части.