Последни новини


Силата на Кленовият сироп

Виж още..

Асфалтиране на малки и големи площи

Виж още..

Как да пестим до 70% от разходите за топла вода?

Виж още..

Диди 2008 - Вижте още

Диди 2008

Височинни ремонти, монтажи и демонтажи на стоманобетонни панели. Фирмата извършва услуги в София и на територията на цялата страна!- Сандвич - панели и реклами - Подрязване и рязане на дървета - Поставяне на осветителни тела - Миене на фасади и прозорци - Боядисване.
Диди 2008Диди 2008Диди 2008
АВТОВИШКИ
Фирма Диди 2008 е специализирана в търговията с автовишки - продажба и наем, както и извършва всякакви услуги с автовишките на труднодостъпни и високи места. Компанията разполага с технически екипи от квалифицирани и опитни специалисти, чиято основна задача е да осигурят безопасността на работа, независимо от работния терен. Фирмата организира и индивидуални и групови обучения за бъдещо управление на закупените от клиента автовишки. Диди 2008 е изпълнила поръчки за някой от най-големите търговски обекти в страната като ЦУМ, НДК, Кауфланд и т.н.
Диди 2008

                       Услуги:
Автовишките дават възможност да се извършват дейности на високи места, до които се достига трудно. Фирмата ни има на разположение различни видове вишки и спазва изискванията за безопасност, като по този начин се гарантира сигурността на служителите, които се транспортират на определена височина.

Предлагаме различни услуги – те се изпълняват качествено и в уговореното с клиента време.
Част от тях включват:
 Диди 2008


 • поставяне на хидроизолация
 • саниране
 • миене на фасади
 • рязане на клони и дървета
 • оформяне на короните на дървета
 • ремонт на стъклопакети, арматури и улично осветление
 • подмазване на прозорци
 • билбордове – поставяне, подмяна и демонтаж
 • монтаж на строителен бетон
 • окабеляване на халета
 • боядисване на балкони, улуци, стълбове и др.
 • събаряне на опасни комини и сгради
 • премахване на висулки
 • качване на мебели до жилища на високи етажи
 • поставяне и махане на украса от къщи и дървета и др.
Ако имате нужда от извършването на услуги, за които е необходима специализирана техника, се обадете на посочените телефони. Можете да се свържете с нас, ако ви интересува дали извършваме дадена дейност, при която трябва да се работи на определена височина, както и за да уточните други подробности, свързани с нашите услуги. Екипът ни подхожда индивидуално към всеки клиент!

Диди 2008

                       Наем на автовишки
Използването на автовишки под наем е много добро решение във всички случаи, когато по някаква причина инвестицията в закупуването на вишка не е оправдана. И тъй като наша основна цел е да улесним максимално всички наши клиенти, отдаваме под наем специализираната техника, която нашата фирма има на разположение.

Диди 2008 Имате възможност да наемете вишки с височина от 16 до 30 метра, които са предназначени за товари с тежест 200-265 кг. Можете да разчитате на нас, защото ще получите изправна техника, която е сигурна и надеждна и се поддържа в отлично състояние.

Тъй като автовишките могат да се използват за най-различни цели, да кажем за боядисване на фасади, за ремонтиране на покриви, монтаж и демонтаж на климатици, транспортиране на хора до определени височини и други, нашият екип ще ви помогне в избора на подходяща машина, която най-добре ще отговори на вашите нужди. Всичко това дава възможност да се постигнат оптимални резултати.

В случай, че имате някакви въпроси или бихте желали да научите повече подробности относно ползването на автовишки под наем, можете да се свържете с нас на посочения електронен адрес или директно да се обадите на телефоните за контакт. Можете да сте сигурни, че ще получите професионална консултация от служителите на нашата фирма!

Диди 2008

                      Продажба на автовишки

Нашата фирма Диди 2008 осъществява и продажба на автовишки.
 Диди 2008
Закупуването на вишки е доста добро решение за всички клиенти, на които се налага да използват специализирана техника в ежедневната си работа. Такива са фирмите, предлагащи услуги като: боядисване на сгради, почистване на фасади и прозорци, ремонт на улуци и покриви, полагане на външни изолации, поправяне на козирки, монтиране и демонтиране на климатици, рязане на клони, поставяне и сваляне на рекламни пана или украса и др.

Извършваме продажба на вишки, тъй като искаме да осигурим възможно най-добрите решения на абсолютно всеки наш клиент. Специализирана техника, която имате възможност да закупите от нас, е сигурна, надеждна и технически изправна. Освен това тя значително ще улесни работата на вашите служители, а вложената инвестиция със сигурност ще се изплати с течение на времето.

Ако възнамерявате да купите автовишка или просто бихте искали да проучите възможностите, непременно ни се обадете. Екипът ни е съставен от доказани професионалисти – те ще ви консултират по въпросите, които ви интересуват, и ще ви помогнат в избора на подходящ вариант, изцяло съобразен със специфичните ви изисквания и нужди и с дейността на вашия бизнес.

Диди 2008

                      www.avtovishki.bg

Последни новини


Силата на Кленовият сироп

Виж още..

Асфалтиране на малки и големи площи

Виж още..

Как да пестим до 70% от разходите за топла вода?

Виж още..