Строителство на къщи от дърво

Областни градове

Фирма "Джи и Ем Инженеринг" ООД е представител и директен вносител на висококачествените продукти на фирма “JELOVICA” – Словения. Основната дейност на фирмата ни е проектирането, доставката и монтажа на дървена дограма, интериорни врати и сглобяеми еко-къщи.

София
БОРДОМ е фирма специализирана в проектирането и изграждането на високотехнологични дървени къщи. Ние сме екип от професионалисти, занимаващи се с управление на проекти в строителството на селища и индивидуални проекти на жилища, къщи, хотели, вили, бани и др. от масивно дърво. Работим

Стърница
ГВК - Чифлика се занимава с дърводобив и преработка на дървесина от бук, смърч и бор от собствени гори. Преработката се извършва в собствен цех. Производство и строителство на дървени огнеупорни къщи от обли греди.

Средец
Aлaдacтpoй EOOД e фиpмa в ceлo Cpeдeц, cпeциaлизиpaлa ce в пpoизвoдcтвoтo нa издeлия oт дъpвo. Bcички пpeдлaгaни oт нeя пpoдyкти ca изpaбoтeни oт дъpвeн мaтepиaл c виcoкo кaчecтвo.

Велико Търново
Фирма РАВЕТИ е специализирана в общо строителство на сгради и съоръжения, строителство на покриви и хидроизолации, изолационни строителни дейности, сухо строителство, полагане на мазилки, подови настилки, стенни облицовки, боядисване, монтаж на дограма, интериорни и други завършващи

Инж.Надежда Архипенко ЕТ предлага архитектурни решения свързани с цялостното проектиране на всички видове сгради и съоръжения.

Дървени къщи ООД е Българска фирма, специализирана в строителството на уникалните за България масивни дървени къщи от трупи ( log house , log homes). Построените от нас къщи са изцяло ръчна изработка, като по този начин се стремим да запазим натуралната красота на дървото.

Ямбол
АЕРО ЕООД - производство и монтаж на сглобяеми къщи. АЕРО Ямбол - Производство и монтаж на дървени сглобяеми къщи. Продажба на всякакви видове моторни и електроинструменти - BOSCH, SKIL, HUSQVARNA, KNIPEX, UNIOR.

Фирмата предлага следните услуги: - Ремонт и изграждане на покриви - хидроизолация - топлоизолация - довършителни работи - озеленяване

Първомайци
Ние създаваме различни красиви и полезни неща от дърво: от кухненско и градинско обзавеждане и автентични дървени мебели, до изцяло оборудвани дървени къщи............

Строителство на къщи от дърво


Дървените къщи могат да бъдат различни видове, може да са изградени изцяло от дърво, но изградена с различен способ. Много красиви дървени къщи се правят от дървени трупи. Трупите са цели и с премахната кора, направени са жлебове и се поставят едно върху друго образувайки стени, оставят се отвори за вратите и прозорците, така заедно с покривната част на дървената къща, се образува постройка изцяло от дърво.

Друг вид къщи отново изцяло от дърва се прави, като на дървена опорна конструкция се поставя изолация и се приковава от двете страни с облицовачно обработено дърво. Предимството на този вид е че ел., ВиК, и друг вид инсталации може да останат скрити в стените. Може обаче опорната дървена конструкция да се облицова с други видове материали, гипсокартон, термопанели и други. Строителството на дървени къщи се предпочита за вили или втора къща на село. Строежа на дървена къща се явява вид сглобяема къща, но може да се комбинира и с масивно строителство за постигане на по-добра здравина или естетичен вид.


Беседки , Бунгала - готови , Дървени къщи , Перголи
Прочети повече
Затвори

Партньори