Саниране на сгради, външна и вътрешна изолация

Областни градове

Термографско обследване и превантивен контрол на жилищни, промишлени и офис сгради. Диагностика при откриване на течове в жилища, покриви и ВиК инсталации, обследване на сгради за загуба на топлина, превантивна проверка за повреди на електрически инсталации и соларни системи.

София
Височинни ремонти, монтажи и демонтажи на стоманобетонни панели. Фирмата извършва услуги в София и на територията на цялата страна!- Сандвич - панели и реклами - Подрязване и рязане на дървета - Поставяне на осветителни тела - Миене на фасади и прозорци - Боядисване.

Ремонт и реставрация на сгради от естествени материали.Глина,камък и дърво.

Фирма Доел-рент ЕООД е създадена през 2016 година в град Бургас.Разполагаме със специализирани кадри в областта на изграждането на мобилни кули, фасадни скелета и височинни работници.

Строителна фирма БОБЪР е създадена през 1992г. от инж. Цеко Манасиев и инж. Цеца Манасиева. Предмет на дейност-строителство, основни строителни ремонти, реконструкции, метални конструкции, сухо строителство, обзавежданепо проект на клиента. Работим с професионалисти и качествени материали.

Кортен
О,Симес ЕООД е строителна фирма от село Кортен, Югоизточна България, чиято основна дейност е съсредоточена в областта на покривното строителство, изграждането на покриви и ремонтирането на покривни конструкции.

"Неотрейд 12" ЕООД произвежда и монтира алуминиева и пвц дограма, фасади, алуминиеви парапети, щори, интериорни врати и метални конструкции. Изпълняваме всички видове монтажни и довършителни работи и изолации, включително и саниране по алпийски способ.

Фирма Бекяров Билд ЕООД е специализирана в изграждането на Къщи,Вили,Жилищни и Промишлени сгради от 4 и 5 категория строежи на етап- “Груб строеж”, “Строителство до ключ”

Ние сме специализирани в Ремонтно-възстановителни работи на промишлени и граждански обекти. Техноалп ООД развива своята дейност от над 20 години. Държим най-много на професионалното изпълнение и качеството на работата ни. Алпинисти, монтаж, хидроструене, боядисване, реклама.

Смолян
Строителна фирма "Артстрой ООД" е специализирана във строителство на сгради и съоръжения, пътна инфраструктура, всички видове довършителни дейности както и строителство до ключ, саниране на обществени и жилищни сгради, строителни ремонти, вътрешни и външни електро и вик инсталации.

Саниране на сгради, външна и вътрешна изолация


Санирането е многообхватна дейност по подобряването на енергийната ефективност на една сграда. Противно на схващането, че санирането означава поставяне на външна изолация, то всъщност включва много повече дейности по облагородяване на жилищата с цел икономия на енергия.

Санирането на сгради включва освен поставяне на външна изолация, поставяне и на вътрешни изолации там където е нужно. Включва още подмяна на всички видове енергийно не ефективни дограми и врати, с по модерни такива които биха намалили загубите на топлинна енергия през студените месеци. Към саниращите дейности прибавяме и подмяната на всички видове тръби за захранване с вода, за отвеждане на отпадни води, тръби за парни инсталации, както и подмяна на ел. инсталацията и елементи на ел. мрежата. Целта на всички тези дейности по саниране или още реновиране на сградата е да се намали отделяната енергия от сградата през зимата, да се намалят течовете на вода, да се намали риска от аварии в електропреносната мрежа и най-вече да се подобри живота на хората в санираната сграда, а нейния срок на експлоатация да се удължи.


Миене на прозорци , Почистване на фасади , Пълнене на панелни фуги , Саниране
Прочети повече
Затвори

Партньори