Сглобяеми къщи и сглобяеми конструкции

Областни градове

София
Фирмата се занимава с изработката на нискобюджетни сглобяеми къщи с метална конструкция. Фирмата работи с подизпълнители, тясно специализирани в различните етапи: от изграждане на фундамент, конструкция до цялостното завършване на проекта. Това допринася за по-добрата цена, високото

УЛЯНОВ АРХИТЕKТИ е архитектурно студио с фокус върху модерния и пасивен дизайн. Гамата от услуги и експертиза, които предоставяме включва всичко свързано с проектирането на сгради от различен вид и размери. ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ: www.ulyanovarchitects.com

Казанлък
Ръководния персонал на фирмата е съставен от професионалисти с богат професионален опит в областта на строителството, хидроизолациите и изграждане на газстанции, бензиностанции и производствени помещения. Цялостно изграждане на сгради и съоръжения - груб строеж и довършителни работи.

София
БОРДОМ е фирма специализирана в проектирането и изграждането на високотехнологични дървени къщи. Ние сме екип от професионалисти, занимаващи се с управление на проекти в строителството на селища и индивидуални проекти на жилища, къщи, хотели, вили, бани и др. от масивно дърво. Работим

София
Продава екстериорни дървени настилки и облицовки от екологично чисти материали. Те са с високо качество, изпълнени с голяма прецизност от масив или слепен дървен материал. Материалът е импрегниран против вредители. Решенията са индивидуални, съобразени с изискванията на клиента.

Горна Оряховица
Масив Дизайн е основана през 1993г. и вече успешно е на пазара 18 години. Офисите се намират в гр. Горна Оряховица. Изработват се мебели по индивидуален проект на клиента с безплатен монтаж и доставка, а именно – кухни, спални, детско и офис - обзавеждане и интериорни врати.

Пловдив
Инженеринг, проектиране, производство и ремонт на сглобяеми мобилни конструкции и надстройки с разнообразно предназначение.Целта на нашия екип е да Ви информираме максимално при избора и покупка на сглобяема мобилна конструкция, да Ви запознаем с основните параметри и възможности.

Сапарева баня
РКЕМ Груп ЕООД е строителна фирма предлагаща на своите клиенти комплексна и адекватна строителна услуга. Ние предоставяме пълния набор услуги от проучване, проектиране до издаване на разрешителни за ползване.

Велико Търново
Фирма РАВЕТИ е специализирана в общо строителство на сгради и съоръжения, строителство на покриви и хидроизолации, изолационни строителни дейности, сухо строителство, полагане на мазилки, подови настилки, стенни облицовки, боядисване, монтаж на дограма, интериорни и други завършващи

Пловдив
Фирма "Адлер ИН" ЕООД е основана през 1995 год. Специализирани сме в проектиране и изграждане и строителство на многофункционални промишлени сгради от метални и стоманобетонови конструкции, ригелни и фермени от горещо поцинковани черни профилни и листови стомани, ограждения и

Сглобяеми къщи и сглобяеми конструкции


Сглобяемите къщи са един сравнително евтин метод за да изградите домът на мечтите си. Те по не отстъпват по качество и функционалност, както и по размера на застроената площ в сравнение с масивно построени домове и сгради. Този тип къщи не са сглобяеми от вида на един детски конструктор, а по скоро монтаж и инсталация на различни видове строителни материали, които не изискват мокро строителство и не включват в себе си солидни стени от тухли, а материали монтирани по сух метод.

Полагането на бетон за основи остава и при сглобяемите къщи, но по нататъшното строителство може да бъдем чрез дървени или метални греди, монтирани една за друга образуващи скелет, а след това облицоване и запълване с изолационни материали на вече изградения скелет на сглобяемата къща. Всички нужни инсталации като, ВиК, ЕЛ=л. инсталации, отопляеми инсталации и други се поставят в стените, така че да бъдат лесно отремонтирани при нужда, а в същото време да бъдат напълно функционални и естетическия вид на сглобяемата къща да се запази в пълния си блясък.

Освен сглобяеми къщи, много популярни са и всякакви други видове сглобяеми конструкции и постройки изпълняващи широк кръг от функции, така например една сглобяема конструкция може да се използва за търговска дейност, за производствена дейност, за склад и всичко което може да си представите.

Срока на изпълнението на една сглобяема конструкция е много по малък от този на масивна сграда, а цената е в пъти по-ниска.


Акустични панели , Дървени Сглобяеми Къщи , Енергоспестяващи Сглобяеми Къщи , Нискоенергийни Сглобяеми Къщи , Павилиони от дърво , Панели, двойноукрепен поликарбонат , Сандвич панели , Сглобяеми конструкции, бунгала , Сглобяеми къщи , Сглобяеми къщи от дърво , Хижи, къщи, бунгала и навеси - полуготови
Прочети повече
Затвори

Партньори