Химически тоалетни, преносими и портативни тоалетни

Областни градове

Бургас
Продажба и сервизна дейност на мобилни химически тоалетни, WC- и ДУШ- контейнери, мобилни строителни огради. Резервоари за отпадъчни води. За санитарни контейнери - решение при липса на канализация. Мобилни резервоари за питейна вода

"А - Рубиеколайн" ЕООД е фирма с основен предмет на дейност ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ПРЕНОСИМИ ХИМИЧЕСКИ САНИТАРНИ ВЪЗЛИ на конкурентни цени. Качественото обслужване - основен приоритет в работата на фирмата.Фирмата обслужва над 1500 бр.

Продуктовата гама на СТРОЙРЕНТ ЕООД включва: Строително оборудване и механизация под наем: Алуминиево скеле; Фасадно скеле; Алуминиева кула; Лифтове и хаспели; Кофраж; Офис контейнери; Трамбовки; Техника за бетон; Циркуляри и триони; Огради; Уреди за проб

Химически тоалетни, преносими и портативни тоалетни

Оценка: 5 - 1 гласа

Химическите тоалетни са най-вече преносими, което позволява поставянето им на временни за ползване места. Подобен вид преносими тоалетни нямат нужда от система за събиране на отходни води и отпадъци, а използват химически елементи за разграждането им и последващо почистване.

Химически тоалетни се използват най-вече на места с временно натоварване от хора или места където е невъзможно или нерентабилно изграждане на стационарни такива. Например строителни площадки, паркове и градини, плажове, организирани концерти на места където липсват стационарни тоалетни. Фирмите предлагащи доставка и поддръжка на химически тоалетни се грижат те да са винаги заредени с химически агенти, да са добре почистени и да се използват комфортно и обезопасено.


Преносими тоалетни , Химически тоалетни
Прочети повече
Затвори