Областни градове


Доктор Жанет Манолова е дипломиран хомеопат, провела е своето обучение при д-р Дора Пачова и д-р Петър Найденов. Лекарствата се подбират строго индивидуално, след проведено хомеопатично интервю,на което се изясняват всички индивидуални особенности на пациента.

Лечение и възстановяване чрез методите на източната медицина, акупунктура, акупресура, моксотерапия, вендузомасаж.

При Искра Методиева получавате консултация относно вашето тегло и здраве. Целта на срещата е всеки участник да се запознае лично с евентуалния си бъдещ консултант, да се направи замерване на основните телесни показатели, както и да получи допълнителна информация.

Варна
Магазин Бина предлага продукти за здравословен начин на живот. Елексирите на Никола Хлебаров са водно - спиртни извлеци от български неотровни билки. Съгласувани са с МЗ и са съобразени със съвременните схващания за здравословно хранене. Абсолютно безвредни, позволяват едновременното

Практиките на алтернативната медицина са толкова различни в своите основи, както в методиките за определянето им. Практиките могат да включват или се основават на традиционната медицина, народните знания, духовни убеждения или нови замислени подходи към изцеление.

София
В Кабинет по обща и алтернативна медицина Феникс работи лекар по алтернативна медицина доц. д-р Радев, който предлага: Прилагане на имуномодулатори и биогенни стимулатори, Хомеопатия и ирисова диагностика, Неоперативно лечение със стволови клетки, Автоимунни заболявания

Психиатър София

Компанията Биоскан ЕООД извършва консултантска – диагностична дейност за състоянието на целия организъм на клетъчно ниво, като целта е да се установи риск от някой заболявания в бъдеще. Bioscan разширява дейността си и е официален партньор на Genetic-test

В Център Омния предлагаме разнообразни, отслабващи програми, индивидуални програми, спа терапии, масажи, козметични процедури, премахване на целулит и локални мазнини, fitvibe excel и много други.

Д-р Милка Михайлова специализира в областта на хомеопатичното лечение в град Плевен. Работи в МУ-Плевен като главен асистент по биохимия, практикува и в свой частен кабинет по хомеопатия, който се намира на ул. Дойран №148, етаж 1.


Алтернативна Медицина


Прочети повече
Затвори