Бизнеси в град Аспарухово (Област Варна)

Аспарухово (Област Варна)
Къща за гости „Вила Моника” се намира в село Аспарухово, обл. Варна. Мястото е предпочитана туристическа дестинация, като в близост язовир Цонево, както и природния феномен „Чудните скали”. Вилата е перфектна изходна позиция за Вашите ежедневни малки разходки.

Аспарухово (Област Варна)
Луксозна къща за гости „Белият дом” се намира в с.Аспарухово. Къщата е разположена на 20м от язовир „Георги Трайков” (Цонево) с невероятен интериор, уют, собствен стил и перфектен изглед към язовира. Сред очарованието на Балкана Вие ще намерите тишината, уюта и спокойствието.

Аспарухово (Област Варна)
Хотелски комплекс "Белведере" се намира в село Аспарухово, Варненска област. Живописната гледка, която се разкрива от прозорците на комплекса е към язовир Цонево. Обширните водни площи успокояват окото, а са и предпоставка за риболов и разходки. Нереалната красота на пейзажа отделя от

Аспарухово (Област Варна)
Къща за гости Мимоза се намира в село Аспарухово, варненска област, на брега на язовир Цонево. При нас на празници ще бъдете посетени от коледари, кукери, лазарки.

Аспарухово (Област Варна)
Рок механа и ресторант Red Rock е на морският бряг от където се открива невероятна панорама към Варна, Морето и Галата. В близост до заведението има детски център с аниматори, който е изключително подходящ за забавление на хлапетата и за спокойствието на родителите им. Прекрасното Ви

Партньори