ОБЩИНА ДОЛНИ ЧИФЛИК е разположена в югозападната част на Варненска област. Обхваща близо 487 кв. км, която включва Камчийска долина, Лонгоза, северните склонове на Камчийския Балкан и черноморската брегова линия с прилежащият шелф. Закътана далеч от големи източници на замърсяване,

Полификс ЕООД е създадена през 2012 г. и започва дейноста си в сферата на производство, продажба и доставяне на висококачествени дървестни пелети. Чрез обработване на качествен дървесен материал и работа на професионален екип фирмата успява да се наложи успешно на вътрешния и международен

Произвежда: Плочи от дървесни частици (ПДЧ), фурнир, паркет, бичени материали (греди, дъски, детайли).

Занимаваме се с професионално, основно почистване на домове и офиси. Разполагаме с техника, препарати и добре мотивиран екип, които са на Ваше разположение, когато се нуждаете от тях. Перем мокети, килими и тапицерии.

Къща за почивка в Еленския Балкан

Въглища, кокс и брикети - добив, производство и тър

Производство и търговия с дървени въглища.

Производство и търговия с дървени въглища.

Производство на ПДЧ - плоскости от дървени частици.

Фирмата е производител на паркет, дюшаме и облицовки от дъб, ясен и други дървесни видове. Предлагаме голямо разнообразие от размери и качества.

строителни материали изграждане на жилищни и индустриални сгради и довършителни и ремонтни дейности.

Фирма ВЕНИКА ТУРС ООД разполага с два хотела, намиращи се в курортно селище Чифлик - хотел ВЕНИКА и хотел ВЕНИКА ПАЛАС.

Дърводобив, ЛКД, дървопреработка, производство на дървени въглища, направа и поддържане на зелени площи и паркови пространства, извършване на ниско строителство.

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?