Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

СУПЕР КЪРТАЧИ - Вижте още

СУПЕР КЪРТАЧИ

Ние сме Супер Къртачи – лидер при услугите Къртене Чистене и Извозване в София. Разполагаме с над 19 години опит в сектора, като това ни нарежда към най-опитните фирми в бранша с кърти, чисти и извозва за град София.
СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София

С опита дойде и качеството, което заедно с най-добрите машини ни превръща в ТОП фирма за “кърти чисти извозва” в София. С годините изгладихме всички малки и големи грешки, които рефлектираха върху крайната цена и качество на услугите. Сега вече можем да се похвалим със супер качество на супер ниски цени, защото ние сме “Супер Къртачи” най-добрата фирма за кърти чисти извозва в София.

КЪРТАЧНИ УСЛУГИ: Ние сме Супер Къртачи и предлагаме най-добрите къртачни услуги в София и България. Извършваме професионални къртачни услуги, като: къртене на баня, къртене на кухня, къртене на стени, къртене бетон, къртене на мозайки и комини на ТОП цени. 

СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София

АСФАЛТИРАНЕ: Ние от Супер Къртачи Ви предлагаме пълна гама от услуги свързани с полагане на асфалт в София и региона на топ цени. Предлагаме висококачествени асфалтови настилки и услуги, носейки години опит от нашите успешно свършени проекти.

 • Асфалтиране на пътища
 • Асфалтиране на улици
 • Асфалтиране на тротоари
 • Асфалтиране на дворове
 • Асфалтиране на алеи
 • Асфалтиране на големи и малки площи
 • Асфалтиране на паркинги

ПРОФЕСИОНАЛНИ КЪРТАЧНИ УСЛУГИ В СОФИЯ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ!

Супер Къртачи Ви предлага най-добрите къртачни услуги в София на гарантирано най-ниски цени. Фирмата предлага услугите кърти чисти извозва, събаряне на сгради, хамалски услуги, асфалтиране (полагане на асфалт ), на гарантирано най-ниски цени и най-добро качество в София благодарение на почти две деситилетия опит в бранша.

СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София

ЗАЩО ДА НИ ДОВЕРИТЕ КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА В СОФИЯ?

Ние от Супер Къртачи в своята работа залагаме на високото качество и на коректно изпълнение. Освен основните услуги кърти чисти извозва, предлагаме и хамалски услуги, събаряне на сгради, полагане на асфалт (асфалтиране. Супер Къртачи разполага с професионален екип от мотивирани работници с богат опит в сферата на строителството и хамалските услуги. СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София Държим изключително много на точността, спазваме уговорените срокове и толерираме изпълнението на законовите норми и правила за безопасност на труда по време на работа. Фирмата разполага със собствен транспорт и с последно поколение специализирана къртачна техника. И всичко подкрепено с гаранция за супер качество на най-ниски цени на Къртачни услуги в София.

Ние от Супер Къртачи сме надеждна и предпочитана от клиентите фирма, която предлага кърти чисти извозва услуги в София и в околността. Ако имате нужда от къртачни услуги, хамалски услуги, събаряне на сгради, почистване след ремонт и извозване на строителни отпадъци от разрушените вече постройки – Супер Къртачи са правилният избор! Вижте още пет причини, защо Супер Къртачи е най-правилният избор за фирма кърти чисти извозва в София:

 1. Широк спектър от услуги
 2. Най-ниски цени за Кърти Чисти Извозва
 3. Над 18 години опит в Кърти Чисти Извозва
 4. Съвременни машини и технологии за демонтаж
 5. Извозване на строителни отпадъци
СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София

СУПЕР КЪРТАЧИ - отрасли:


Строителство, Къртене на Бетон,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..