Последни новини


Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..

СУПЕР КЪРТАЧИ - Вижте още

СУПЕР КЪРТАЧИ

Ние сме Супер Къртачи – лидер при услугите Къртене Чистене и Извозване в София. Разполагаме с над 19 години опит в сектора, като това ни нарежда към най-опитните фирми в бранша с кърти, чисти и извозва за град София.
СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София

С опита дойде и качеството, което заедно с най-добрите машини ни превръща в ТОП фирма за “кърти чисти извозва” в София. С годините изгладихме всички малки и големи грешки, които рефлектираха върху крайната цена и качество на услугите. Сега вече можем да се похвалим със супер качество на супер ниски цени, защото ние сме “Супер Къртачи” най-добрата фирма за кърти чисти извозва в София.

КЪРТАЧНИ УСЛУГИ: Ние сме Супер Къртачи и предлагаме най-добрите къртачни услуги в София и България. Извършваме професионални къртачни услуги, като: къртене на баня, къртене на кухня, къртене на стени, къртене бетон, къртене на мозайки и комини на ТОП цени. 

СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София

АСФАЛТИРАНЕ: Ние от Супер Къртачи Ви предлагаме пълна гама от услуги свързани с полагане на асфалт в София и региона на топ цени. Предлагаме висококачествени асфалтови настилки и услуги, носейки години опит от нашите успешно свършени проекти.

 • Асфалтиране на пътища
 • Асфалтиране на улици
 • Асфалтиране на тротоари
 • Асфалтиране на дворове
 • Асфалтиране на алеи
 • Асфалтиране на големи и малки площи
 • Асфалтиране на паркинги

ПРОФЕСИОНАЛНИ КЪРТАЧНИ УСЛУГИ В СОФИЯ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ!

Супер Къртачи Ви предлага най-добрите къртачни услуги в София на гарантирано най-ниски цени. Фирмата предлага услугите кърти чисти извозва, събаряне на сгради, хамалски услуги, асфалтиране (полагане на асфалт ), на гарантирано най-ниски цени и най-добро качество в София благодарение на почти две деситилетия опит в бранша.

СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София

ЗАЩО ДА НИ ДОВЕРИТЕ КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА В СОФИЯ?

Ние от Супер Къртачи в своята работа залагаме на високото качество и на коректно изпълнение. Освен основните услуги кърти чисти извозва, предлагаме и хамалски услуги, събаряне на сгради, полагане на асфалт (асфалтиране. Супер Къртачи разполага с професионален екип от мотивирани работници с богат опит в сферата на строителството и хамалските услуги. СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София Държим изключително много на точността, спазваме уговорените срокове и толерираме изпълнението на законовите норми и правила за безопасност на труда по време на работа. Фирмата разполага със собствен транспорт и с последно поколение специализирана къртачна техника. И всичко подкрепено с гаранция за супер качество на най-ниски цени на Къртачни услуги в София.

Ние от Супер Къртачи сме надеждна и предпочитана от клиентите фирма, която предлага кърти чисти извозва услуги в София и в околността. Ако имате нужда от къртачни услуги, хамалски услуги, събаряне на сгради, почистване след ремонт и извозване на строителни отпадъци от разрушените вече постройки – Супер Къртачи са правилният избор! Вижте още пет причини, защо Супер Къртачи е най-правилният избор за фирма кърти чисти извозва в София:

 1. Широк спектър от услуги
 2. Най-ниски цени за Кърти Чисти Извозва
 3. Над 18 години опит в Кърти Чисти Извозва
 4. Съвременни машини и технологии за демонтаж
 5. Извозване на строителни отпадъци
СУПЕР КЪРТАЧИ - Кърти Чисти Извозва София

Мнения за СУПЕР КЪРТАЧИ


The company has no review.

Напиши мнение за СУПЕР КЪРТАЧИ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..