Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Топ Строй 2003  itemprop=

Топ Строй 2003

Топ Строй 2003 ЕООД е ориентирана към инвестиране в закупуване и застрояване на парцели. Изграждаме жилищни обекти, офис сгради и затворени комплекси – тип селища.
Топ Строй 2003 ЕООД е ориентирана към инвестиране в закупуване и застрояване на парцели. Изграждаме жилищни обекти, офис сгради и затворени комплекси – тип селища. Строително инвестиционна фирма Топ Строй 2003 ЕООД е регистрирана на по ф.д. №3475/2003 г. по описа на СГС фирмено отделение, вписан в търговските регистри под №75394, том 882, стр.194 със седалище и адрес на управление гр. София, р-н ''Овча Купел'', ж.к. ''Овча Купел'', ул. ''Любляна'' №9. Собственик и управител на фирмата е Александър Симеонов Симеонов. Дейността на фирмата обхваща цялостния процес на едно строителство от всички фази на проектиране, строеж, довършителни дейности до реализация на пазара, свързана с продажби и прехвърляне на собствеността. Фирмата се развива динамично и реализираме множество обекти в различни квартали на София с разгъната застроена площ от 26 000 кв.м. Нашата цел е да предлагаме висококачествено строителство на средна пазарна цена, изпълнено в кратки срокове. За постигане на тази цел се грижат високо квалифицирани специалисти и доказани изпълнители. Ре инвестираме в нови технологии и строителни материали, осигуряващи максимална енергийна ефективност на жилището и максимален срок на годност. Работим с кофражи ''Дока'' и собствено фасадно скеле от 5000 кв.м. Разполагаме със собствен бетонов възел в близост до новостроящото се селище ''Делта Хил'' с. Кладница. Работим със собствена бетон-помпа, транспорт и бетонови миксери. Апартаментите и къщите предаваме с външни блиндирани врати и луксозно изпълнение на коридори и бани. Готови сме да предложим на нашите заинтересовани клиенти комплексната услуга ''строителство до ключ'' с пълно интериорно и екстериорно предложение и изпълнение.

Мнения за Топ Строй 2003


The company has no review.

Напиши мнение за Топ Строй 2003


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..