ПБЗ Консултинг  itemprop=

ПБЗ Консултинг

Фирма ПБЗ-Консултинг извършва следните услуги: Електро проектиране; Индустриална и сградна автоматизация; Търговия с електроматериали. За повече информация за предлаганите от нас услуги, не се колебайте да ни потърсите на посочените контакти!
Габрово, ул. Брянска 56

ПБЗ-Консултинг Фирма ПБЗ-Консултинг извършва следните услуги: Електро проектиране - фирмата е специализирана в проектиране на ел. мрежи, изграждане, доставка и монтаж на резервни електрозахранвания. Индустриална и сградна автоматизация- предлага цялостни решения за автоматизация на сгради, промишлени или индустриални обекти, включващи технически консултации, специализирана оценка на обекта, проектиране и изграждане на системати и тяхната поддръжка. Търговия с електроматериали - голямо разнообразие от проводници и ел. кабели, ел. материали и аксесоари, осветителни тела, ключове и контакти и други. За Контакти гр.Габрово ул."Брянска" 56 тел. 0886/ 447 464 е-мейл: pbz@abv.bg За повече информация за предлаганите от нас услуги, не се колебайте да ни потърсите на посочените контакти!

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?