Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Пано солар ЕООД - Вижте още

Пано солар ЕООД

Фирмата е създадена през 2001 година, тя е тясно специализирана в областта на климатичната техника, слънчеви системи и соларни панели.
Сливен, ул.Даме Груев 28, партер

Анабел ХВ ЕООД
Пано солар ЕООД

Пано солар ЕООД предлага продуктите и услугите си в следните градове : Сливен, София, Хасково, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Габрово и Ямбол

СЛЪНЧЕВИ СИСТЕМИ И СОЛАРНИ ПАНЕЛИ

Анабел ХВ ЕООД Анабел ХВ ЕООД Анабел ХВ ЕООД Анабел ХВ ЕООД Анабел ХВ ЕООД Анабел ХВ ЕООД

Могат да захранят с електричество къщи, вили, хижи, каравани, дори и промишлени сгради.

Много клиенти желаят да включат соларни панели към обекти, които вече имат налично захранване от местното ЕРП, което е възможно и ще допринесе до намалена консумация на вече изградента инфраструктура. Така изградените системи могат да служат за различни цели - за намаляване на сметките за електричество или за резервно захранване на определени консуматори при отпадане на външното захранване, или при некачествено такова.

Анабел ХВ ЕООД

Анабел ХВ ЕООД

Фирмата Пано солар ЕООД е създадена през 2009 година, тя е тясно специализирана в областта на климатичната техника. Основен предмет в дейността и е продажба, доставка, сервиз и монтаж на климатици, хладилна техника,поддръжка на аспирация врф системи,конвектори, слънчеви панели, пелетни камини.

За периода на дейността си тя е изпълнила успешно възложените и от клиенти множество частни и държавни обекти.

Нейни клиенти са: Фонд републиканска пътна инфаструктура, Военно издателство, РИОКОЗ-София-Област, Национален център за опазване на общественото здраве, Община Лозенец, Център за защита на личните данни, като и много частни структури- Граве България, Монолит-3, издателство Анубис, Прайм Естейтс, Бол БГ и stilit plast , Домейн бояр, vini sliven ,djeni, mebeli djovani, Мандра олимп, Супер маркет ДИДИ, Фризьорски салони чудестно и лестно,  множество други успешно завършени обекти. Поддържа и аспирацията на Kaufland, Kenar и Lidl.

Фирмата предимно набляга на продажба и монтаж на климатична техника- сплит системи от тип: за високостенен монтаж, колонен, касетъчен, таванно подов, канален както и изграждането на VRV системи. anabelclima е дистрибутор на най-водещите марки известни на българския пазар-Sharp, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, Daikin, Panasonic, LG, Hitachi, Carrier, Haier, Midea, Gree, Neo, Samsung, Sang.Анабел ХВ ЕООДАнабел ХВ ЕООД Анабел ХВ ЕООД
Анабел ХВ ЕООД

Вече повече от 8 години Пано солар ЕООД изгражда партниорства със сервизни центрове, вносители на популярните марки в този бранш и фирми добре познати на пазара осъществяващи дейност в климатичната техника.

Нейни партниори са : К&К- електроникс (Техномаркет), Технополис, Зора, Роял електроникс, Магнум-D, КиБ-клима.


Анабел ХВ ЕООД

Пано солар ЕООД разполага с достатъчен човешки ресурс за изпълнението на по мащабни обекти, работи с висококачествени материали, произведени от водещи фирми в бранша- Halcor, K-Flex, Fischer и др.

При изпълнението на възложените обекти се стреми да съчетава бързината на работа с постигане на високо качество и спазване на възложения срок за изпълнение.

 Във фирмата работят служители, специализирали се тясно в тази дейност, придобили опит с течение на времето и от обема покриващ фирмата за периода от нейното съществуване- 3200 климатични системи- гаранционни и извънгаранционни


Анабел ХВ ЕООД

Основната и цел е запазване на настоящите и клиенти и спечелване на доверието на нови.

 • Разглабяне на предния панел на климатика за пълен достъп до изпарителя /фреоновата пита/;
 • Почистване фреоновата пита от грубите частици чрез напръскване с препарат;
 • Напръскване на фреоновата пита с обезмаслител или специализиран спрей предназначен за почистване на климатици;
 • Измиване на разкаченият панел преди неговото сглобяване;
 • Почистване на пластмасовите детайли с препарат;
 • Почистване на фреоновата пита на външното тяло с четка;
 • Почистване на външното тяло;
 • Замерване на налягането на фреона;
 • Замерване на входящата и изходящата температура на вътрешното тяло;
 • Допълване с фреон до 100гр.;
 • При необходимост от пълнене с по-голямо количество фреон се доплаща в зависимост от типа, който се използва и необходимия грамаж: Фреон тип R22, R407C, R410A с 50% отстъпка само за 5 лв., вместо за 10 лв. за 100 гр. - заплащането се извършва на място.sas dds


Анабел ХВ ЕООД Анабел ХВ ЕООД Анабел ХВ ЕООД Анабел ХВ ЕООД Анабел ХВ ЕООД Анабел ХВ ЕООД

Офиси на Пано солар ЕООД

Анабел ХВ ЕООД - склад - Вижте още

Анабел ХВ ЕООД - склад

Фирмата anabelklima е създадена през 2001 година, тя е тясно специализирана в областта на климатичната техника. Основен предмет в дейността и е продажба, доставка, сервиз и монтаж на климатици.Фирмата предимно набляга на продажба и монтаж на климатична техника сплит системи.
Сливен, ул. Даме Груев, 28 партер

0877 512 281
Анабел ХВ ЕООД - Вижте още

Анабел ХВ ЕООД

Фирмата anabelklima е създадена през 2001 година, тя е тясно специализирана в областта на климатичната техника. Основен предмет в дейността и е продажба, доставка, сервиз и монтаж на климатици. Фирмата се придържа към продажба и монтаж на климатична техника сплит системи.
Бургас, ж.к.Славейков, ул.Янко Комитов, партер

0877 512 281
Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..