Последни новини


Колко е важен професионалният монтаж на климатици

Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Виж още..

Как доброто здраве се отразява на продуктивността в офиса?

Виж още..

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД - Вижте още

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД

Екипът на, Кърти Чисти Извозва Пловдив, демонтира и реже остъкления на тераси от всички етажи, премахва парапети, железни врати, метални навеси и заграждения. По предварителен план се бутат външни малки или големи постройки, дувари, надстройки, тераси, стопански помещения.
 КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД


тел: 032 330786; 0899 191299; 0882 000082;
www.stroitelna.alle.bg
f - https://www.facebook.com/kaprodukt
f - https://www.facebook.com/Кърти-Чисти-Извозва-Пловдив


КА ПРОЕКТ 2 ЕООД
офис Пловдив улица Пере Тошев N 77 032 33 07 86
Складова база4141 с.Трилистник улица 24та N 5
СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ, ТРАНСПОРТ, ЛОГИСТИКА

УСЛУГИ

 КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД Брандът ,,Кърти Чисти Извозва Пловдив,, е създаден и наложен в град Пловдив и регион от строителна компания ,,КА ПРОЕКТ 2 ,, ЕООД. Услугата е насочена директно към гражданите и цели да получат професионално решение при нужда от къртене на баня, стени, подпрозорци, комини, тераси.

 КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД Екипът на ,,Кърти Чисти Извозва Пловдив,, разполага с професионална техника, строителни пособия и инструменти.

Екипът на ,,Кърти Чисти Извозва Пловдив,, демонтира и реже остъкления на тераси от всички етажи,премахва парапети, железни врати, метални навеси и заграждения.

По предварителен план се бутат външни малки или големи постройки, дувари, надстройки, тераси, стопански помещения. Почистват се мазета, тавани, гаражи и къщи от всякакъв битов или строителен отпадък. Работи се на територията на град Пловдив и регион.
 КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД
 КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД Екипът на ,,Кърти Чисти Извозва Пловдив,, разполага с леко-товарен автомобилен парк с който се извършват и транспортни и комбинирани транспортно-хамалски услуги.

Екипът на ,,Кърти Чисти Извозва Пловдив,, е бяла фирма която издава всички финансово-счетоводни документи на своите клиенти. Работи се с предварителна оферта, аванс в договорен размер, спазват се срокове и начин на работа. Не се ползват комисионери и под-изпълнители.

КА ПРОЕКТ 2 ЕООД притежава сертификат за Системата за управление на качеството в съответствие със стандарт ISO 9001:2008, има внедрена Система за управление на здравословните и безопасни условия на труд и нотификация за Система за коректност и сертификация към контрагенти.

КА ПРОЕКТ 2 ЕООД извършва и различни строително-ремонтни дейности за граждани и юридически лица, изгражда сертифицирани детски и спортни площадки
 КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД - отрасли:


Къртене на Бетон,

Мнения за КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА КА 2 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Колко е важен професионалният монтаж на климатици

Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Виж още..

Как доброто здраве се отразява на продуктивността в офиса?

Виж още..