Ди Сайн ЕООД - Вижте още

Ди Сайн ЕООД

Изработване на цялостни интериорни проекти за вашия дом или офис - от идеята до реализацията. Авторски контрол. 3d визуализации и проектиране на мебели по поръчка. Функционалност, качество и елегантност!
Ди Сайн ЕООД

Студио за интериорен дизайн DY’SIGN
Студио за интериорен дизайн DY’SIGN предлага функционални и елегантни решения за вътрешно обзавеждане на жилищни и обществени пространства, съобразени изцяло с Вашите изисквания и бюджет. С индивидуален подход към всеки клиент, с внимание към детайла и страст към работата DY’SIGN ще изгради мечтания облик на Вашия интериор.
За нас:

Интериорен дизайн от студио DY’SIGN

Студио DY’SIGN
предоставя професионални консултантски услуги в сферата на вътрешния дизайн, проектирането на мебели по поръчка, авторски контрол и организиране на ремонтни и монтажни дейности за обекти както в София, така и извън нея.

Предлагаме индивидуални решения за функционалното зониране и естетическото оформление както на цялостни жилищни обекти и обществени пространства, така и на отделни помещения в тях, без минимална квадратура за поръчка.

Специално разработените пакети включват всички необходими компоненти от един идеен или работен интериорен проект. Избирайки някой от предложените варианти, може да сте сигурни, че ще получите професионална услуга на най-добра цена, независимо от това дали проектираме отделно помещение или цял апартамент.

Ди Сайн ЕООД
Пакети:

Пакет BASE

 • професионална консултация
 • заснемане на обекта
 • функционално зониране
 • интериорни визуализации
Пакет PROJECT

 • професионална консултация
 • заснемане на обекта
 • функционално зониране
 • интериорни визуализации
 • бюджет на проекта
 • РАБОТНИ ЧЕРТЕЖИ
Пакет FULL

 • професионална консултация
 • заснемане на обекта
 • функционално зониране
 • интериорни визуализации
 • бюджет на проекта
 • работни чертежи
 • АВТОРСКИ НАДЗОР

Ди Сайн ЕООД

Пакет BASE

Пакет BASE
е важен етап от интериорния дизайн, без чието изпълнение не може да се пристъпи към изготвяне на подробните чертежи и детайли, нужни за започване на ремонтните дейности. Започваме с оглед на обекта и неговите особености, взимаме размери, след което изготвяме няколко варианта на функционално зониране на помещението, обсъждаме цветове и материали с вас, и накрая изготвяме няколко първоначални визуализации на целия обект или част от него, за да добиете представа как ще изглежда. Създаването на една добра основа за интериорен дизайн Ви гарантира бързото и успешно реализиране на целия проект.
Пакет PROJECT

Пакет PROJECT
допълва работата по пакет BASE с изготвянето на детайлен бюджет на проекта, както и с изготвянето на всички необходими чертежи и детайли за него – електро и слаботокова инсталация, осветление, отопление, ВиК, план преустройство и разпределение на стени, план на окачени тавани, както и ниши от гипсокартон. Всички чертежи са внимателно оразмерени и придружени с легенда и пояснения към изпълнителите. Проектираме мебелите, които ще се създават по поръчка или изготвяме лист с информация откъде могат да бъдат закупени, цена, производител и пр.

Пакет FULL

Пакет FULL
– като допълнение към пакети BASE и PROJECT, с пакет FULL ние организираме всички заложени строително-монтажни и довършителни работи, като следим внимателно за тяхното прецизно изпълнение. Осъществяваме редовно присъствие и контрол както при извършването на строителните работи, така и при монтажа на ключови за обекта настилки или мебели, като реагираме своевременно при непредвидени ситуации с цел точно изпълнение на заложените идеи в проекта.

Ди Сайн ЕООД

БОНУС – ОТСТЪПКА

БОНУС – независимо от това, кой пакет за изпълнение сте избрали, ние Ви предлагаме бонус – отстъпки при поръчка на корпусна и мека мебел, плочки и санитария за баня, кухненски електроуреди и аксесоари от нашите партньори – водещи производители и търговци в цялата страна.

Студио DY’SIGN
Изпратете ни вашето ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН, за да Ви предоставим индивидуална оферта за интериорен дизайн на Вашето помещение, апартамент или офис. Можете да се свържете с нас и на посочените КОНТАКТИ, за да научите повече подробности за процеса на проектиране и реализиране на интериорен дизайн. Нашите специалисти са на ваше разположение за всякакви допълнителни въпроси, които ви вълнуват!
Ди Сайн ЕООД

www.dysign.bg

5 1