Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Green World - Вижте още

Green World

От Green World предлагаме всички видове градинарски услуги изграждане, аранжиране и поддрържане на Зелени и Водни площи, озеленяване на паркове и дворове.
София, ул. Професор-Академик Иван Странски 61

Green WorldGreen WorldGreen World

За нас
Green World– е създадена за да задоволи нуждите на своите клиенти в областта на ландшафтната архитектура. Когато вие създавате вашата градина или изграждате зелените площи около или във вашия хотел, или офис, къща, или заведение, ние сме хората, които можем да ви предложим различни и новаторски решения.

Ние предлагаме всички видове градинарски услуги, изграждане, аранжиране и поддрържане на Зелени и Водни площи, озеленяване на паркове, дворове, офиси и офис – сгради, вилни селища, Хотели и хотелски комплекси и градини в София и България.

От Green Worldпредлагаме професионално както екстериорно (външно), така и интериорно (вътрешно) озеленяване на различни видове помещения – офиси, вили, апартаменти, къщи, хотелски фoайета и зимни градини.

Green World Затревяване на градиничрез райграс и специализирана тревна смеска, или чрез полагане на готов тревен чим. Засаждане на всички видове декоративни растения, засаждане и озеленяване на дворове и градини с едроразмерни дървета и храсти, зацветяване и аранжиране на цветни фигури за целите на озеленяването. Изграждане и аранжиране на алпинеум, Скален цветен кът и каменни скулптори за декорация и дизайн в градината и двора.

Предлагаме още специализирана абонаментна поддръжка на градини, частни дворове, обществени зелени площи и паркове.

Извършваме още доставка на всички видове материали за озеленяването на градински площи – предлагаме доставка на хумусна почва, различни видове декоративни растения за целите на всяка озеленителна дейност, както широколистни и иглолистни дървета, храсти, така и сезонни и многогодишни цветя.


Предлагаме професионални услуги по почистване на запустели парцели и подготовка на градини и частни терени за озеленяване.

Green World Това постигаме като създадохме екип от млади, отговорни, високо квалифицирани и добре мотивирани специалисти, на които осигурихме отлични условия за работа с най-съвременните технологии в бранша. Освен това, за да осигурим най-добрите резултати спрямо изискванията на клиента, ние работим с високо качествена растителност произведена в България.

Спецификата на нашата дейност е в това, че ние работим с жив материал (растителността), който има различни изисквания и нужди във всеки етап от живота си и през различните периоди на годината. Поради това, правилната поддръжка на вашата градина е гаранция за отличния вид и нейната дълговечност.

Освен за вашата градина ние можем да се погрижим и за уюта на вашата сграда, като ви предложим интериорно озеленяване, изграждане на зимни, покривни градини или просто няколко кашпи с растителност на вашата тераса.


Green World Green World Green World Green World Green World Green World Green World

Услуги

Градинарски услуги

Предлагаме на своите клиенти професионално затревяване на частни дворове, ресторанти, кафета и детски площадки, къщи, вили, хотели, обществени паркове и заведения, , бензиностанции и др.

 • Затревяване на двор с тревен чим или райграс
 • Косене на тревни площи
 • Торене на зелени площи и декоративни растения
 • Засаждане на храсти, дървета и цветя
 • Подрязване на жив плет, храсти и дървета
 • Аериране и валиране на тревни площи

Green World

Поддръжка на зелени площи

Ние предлагаме всички видове услуги свързани с изграждане на зелени площи, изготвяне на проекти и градинарските услуги, свързани с абонаментното поддържане на градини.

 • Абонаментна и единична поддръжка на зелени площи
 • Косене на тревни площи
 • Аериране и валиране на тревни площи
 • Подрязване на храсти
 • Подрязване на декоративни дървета
 • Подрязване и оформяне на живи плетове и живи стени
 • Окопаване и плевене на цветни лехи, дървесно-храстови групи и дървета
 • Пролетно почистване на градини
 • Торене с минирална и оборска тор
 • Засаждане на цветя
 • Засаждане на дървесно-храстовите групи
 • Поливане и пулверизиране на интериорната растителност

Green World

Изграждане на цветни композии

Цветните композиции с геометрична форма са: проста, сложна, геометрична, мозайка. Според растителните видове, които се използват, зацветяване то може да бъде: сезонно, многогодишно или смесено.


Green World Green World Green World Green World Green World Green World Green World

www.greenworld-bg.eu

Green World - отрасли:


Озеленяване,

Мнения за Green World


The company has no review.

Напиши мнение за Green World


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..