Последни новини


Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

СТС Карго ЕООД - Вижте още

СТС Карго ЕООД

Доставка и продажба на соларни панели, ветрогенератори и компоненти за възобновяеми източници на енергия. Предлагаме пълна гама от услуги и продукти за изграждането на автономни соларни системи, мрежови соларни системи и хибридни соларни системи.
СТС Карго ЕООДСТС Карго ЕООДСТС Карго ЕООД

СТС Карго ЕООД
Доставка и продажба на соларни панели, ветрогенератори и компоненти за възобновяеми източници на енергия

За нас

СТС Карго ЕООД Предлагаме пълна гама от услуги и продукти за изграждането на автономни соларни системи, мрежови соларни системи и хибридни соларни системи.

Като специалисти във фотоволтаичните системи предлагаме всички видове соларни панели и можем да предложим най-подходящите решения за Вашия случай.

Чрез слънчеви панели слънчевата енергия се преобразува в електрическа. Това е един от най-екологичните начини за добиване на електроенергия.

Ние от СТС Карго ЕООД предлагаме богат избор спрямо личните нужди. Предлагаме отлични цени. Нашите консултанти ще направят оглед на обекта,ще Ви предложат Соларни панели за вашите нужди. Пълно гаранционно и следгаранционно обслужване. Индивидуален подход.

Нашият екип от висококвалифицирани и мотивирани личности предлага оптимални решения при проектиране, доставка, изграждане, въвеждане в експлоатация и поддръжка на фотоволтаични и вятърни системи за производство на електрическа енергия.

Спестявайте от електроенергия докато не спирате да я използвате!

СТС Карго ЕООД СТС Карго ЕООД СТС Карго ЕООД СТС Карго ЕООД

www.stscargo.business.bg

Мнения за СТС Карго ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за СТС Карго ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..