Последни новини


Колко е важен професионалният монтаж на климатици

Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Виж още..

Как доброто здраве се отразява на продуктивността в офиса?

Виж още..

Къртене Стара Загора - Вижте още

Къртене Стара Загора

Кърти Чисти Извозва в Стара Загора на възможно най-добри цени. Гарантирано качество и професионализъм.
Къртене Стара Загора

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА СТАРА ЗАГОРА

При нас ще намерите всичко, от което се нуждаете по време на ремонтни дейности. Основните услуги, които предлагаме са: кърти, чисти, извозва и събаряне на сгради, къщи и постройки. Имаме дълги години опит зад себе си и многобройни доволни клиенти, с които продължаваме да работим и до днес.

КЪРТАЧНИ УСЛУГИ

Първокачествени къртачни услуги в Стара Загора и района. Нашата бригада е съставена от специално подбрани мъже със сериозна физическа подготовка и професионален опит. Предлагаме ви всички видове къртачни услуги, без значение от обема на работа.
  • къртене на баня
  • къртене на бетон
  • къртене на стени
  • къртене на кухня
  • къртене на комин
  • къртене на подпрозорец

Къртене Стара Загора

ПОЧИСТВАЩИ УСЛУГИ

Предлагаме на нашите клиенти професионални почистващи услуги в Стара Загора, включващи почистване на дворове, почистване на гаражи, почистване на мазета и почистване на тавани на достъпни цени. Ако и вашия обект е препълнен с боклуци, ненужни вещи или строителни отпадъци, свържете се с нашия професионален екип, който ще ви предостави първокачествени почистващи услуги.

Къртене Стара Загора

ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

След ремонтните дейности винаги остават купища боклуци, стари и ненужни вещи, които трябва да бъдат изхвърлени и извозени до регламентирани сметища. Ние от Къртене Стара Загора ви предлагаме извозване на строителни отпадъци в Стара Загора и района на топ цени. Разполагаме със собствен транспорт и надежден екип. Свържете се с нас, за да ви дадем възможно най-изгодна оферта.

СЪБАРЯНЕ НА СГРАДИ

Освен в сектора кърти чисти извозва, екипът на Къртене Стара Загора е специализиран и в още една сериозна и мащабна сфера, а именно събаряне на сгради, къщи, постройки и други. В основата на нашата работа лежи на първо място безопасността и прецизността. Нашата бригада работи бързо, качествено и надеждно и всичко това на топ цени за Стара Загора и района.

Къртене Стара Загора

Мнения за Къртене Стара Загора


The company has no review.

Напиши мнение за Къртене Стара Загора


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Колко е важен професионалният монтаж на климатици

Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Виж още..

Как доброто здраве се отразява на продуктивността в офиса?

Виж още..