Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Фонтиклима  itemprop=

Фонтиклима

Инсталациите, които извършваме, се монтират с полипропиленови тръби - чешко производство, с гаранция 50 години. Медните тръби, които предлагаме са едни от най-модерните ВиК инсталации по европейски стандарт. Смяната на вашата канализация ще бъде направена
София, жк. Света Тройца, бл.341

Фонтиклима - водопроводни услуги, стенни газови бойлери и климатици за град София! ако сте в ремонт...ако ви предстои ремонт на:- жилището- офиса- магазина...ако сте решили да смените старата си ВиК инсталация...да подобрите вашето парно отопление...да охладите дома си...Вие сте попаднали на правилното място! Нашите услуги ще ви гарантират спокойствие и уют. Ние сме висококвалифициран екип от специалисти, с натрупан опит в страната и чужбина.Работим с най-качествени европейски материали и модерна апаратура.Нашите цели са:- бърза реакция- адекватно отношение- професионално изпълнение- компетентност- коректност- отговорност ИНСТАЛАЦИИ Инсталациите, които извършваме, се монтират с полипропиленови тръби - чешко производство, с гаранция 50 години.Медните тръби, които предлагаме са едни от най-модерните ВиК инсталации по европейски стандарт.Монтажът им е гаранция за по-чиста вода и уют във вашия дом.Смяната на вашата канализация ще бъде направена от ПВЦ материал, българско или немско производство, от o20 до o160. ОТОПЛЕНИЕ Ново поколение стенни газови уреди за отопление и топла вода.Кондензни, едно и двуконтурни бойлери.Немско и френско производство. КЛИМАТИЦИ Монтаж на климатици за дома и офиса.Професионално, бързо, качествено и на конкурентни цени. УСЛУГИ - Монтаж на водопроводни външни и вътрешни инсталации.- Подмяна на щрангове (включва монтаж и демонтаж).- Подмяна на водосточни тръби и канали.- Монтаж на санитарни възли в бани и кухни.- Отстраняване на аварии по водопровода и канализацията.- Монтаж на всякакви видове аксесоари (водомери, мивки, тоалетни, батерии, ел.бойлери и др.)- Изпълнение по план, готов проект или идея на клиента.- Изграждане на стенни газови уреди.- Монтаж на климатични инсталации на едно или две тела. Цените са по договаряне.Огледът е безплатен на територията на София.

Мнения за Фонтиклима


The company has no review.

Напиши мнение за Фонтиклима


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..