ПЪТСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ АД - КЪРДЖАЛИ  itemprop=

ПЪТСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ АД - КЪРДЖАЛИ

Пътстройинженеринг АД - Кърджали е специализирано в строителството и ремонти на автомобилни пътища, улици и други инфраструктурни обекти.
Кърджали, бул. "Беломорски" 79

"Пътстройинженеринг " АД - Кърджали е специализирано в строителството и ремонти на автомобилни пътища, улици и други инфраструктурни обекти. Произвежда строителни и инертни материали за пътното строителство, асфалтови и бетонови смеси, каменни фракции от базалтоандезит за износващи пластове на автомагистрали, І-во класни пътища и сплит мастик асфалт. Добива и произвежда каменно-облицовъчни материали от мрамор, гнайси, туфи и варовик за настилки и облицовка на сгради. Извършва проектантска, инженерингова и търговска дейност. Дружеството разполага с производствени мощности и строителни машини за изпълнение със собствени сили на всички видове пътно-строителни работи. Асфалтови бази, кариери за мрамор и гнайси и цех за обработка в Ивайловград. Две кариери и трошачно сортировъчни инсталации за производство на каменни фракции и чакъл.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?