Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..

Занимавам се с електротехника и електро-инсталации от 1998 година. През този период съм натрупал богат професионален опит в поддържането на електро-инсталации и уреди в големи хотели, заведения, фитнес центрове, кухненски блок и др. Успешно откривам и отстранявам повреди в ел. инсталации и системи. Осигурявам поддръжка на офис помещения, бизнес и промишлени сгради. Умея да съчетавам традициите и новите технологии, постигайки иновативни и оптимални решения на разнообразни проблеми в различни среди. Вече знаете към кого да се обърнете при нужда от качествени ел. услуги. Разполагам с образованието, опита и техническите средства, необходими за извършване на ремонтни дейности в областта на електротехниката. ЕЛЕКТРОУСЛУГИ - Монтаж и ремонт на битова и професионална техника - Изграждане и ремонти на електроинсталации - Монтаж и ремонт на електротабла, стълбищно осветление - Абонаментна поддръжка: при сключен договор за абонамент - Ангажирам се да осъществявам аварийно отстраняване на повреди, текуща техническа поддръжка и проверка на цялата съществуваща ел. инсталация в обекта и съответните й принадлежности: главно табло и разпределителни такива, вътрешно и външно осветление, контакти, ключове и др. - Преференциални цени за редовни клиенти, отстъпки при големи обеми работа. - Денонощно аварийно обслужване. - Бързина на реагиране:     - Повикване в рамките на София: до 120 минути     - Спешно повикване: до 30 минути ДОМОФОННИ СИСТЕМИ Изграждане и възстановяване на домофонни инсталации: - Модерен и красив дизайн - Сигурност при закрепване на слушалката към апарата, невъзможност при случаен контакт тя да остане отворена - Всички функции се изпълняват при стандартно окабеляване по БДС, което позволява съвместимост във всички видове строителство - Нов модел входно табло със светещи бутони - Звукова сигнализация: 2 различни мелодии:     - I–ва от етажния домофон, когато се звъни от входното табло.     - II–ра от звънеца, когато се звъни пред вратата на апартамента. - Възможност да се включва стълбищното осветление от домофона, без да се налага допълнително окабеляване - Отваряне на входната врата от домофона, без да се налага напускане на апартамента - Висококачествена връзка на разговор между апартамента и входното табло, дължаща се на вграден предусилвател и електронен микрофон - Ограничава и контролира достъпът на външни хора във входа - Входното табло е с вградена защита срещу посегателства - Качествен монтаж от специалисти на фирмата - 2 години гаранционен срок на апаратурата и абонаментна поддръжка на системата Без значение дали става въпрос за поставянето на нова ел. инсталация или за ремонт на стара - обадете ми се!

Мнения за Бисер 73


The company has no review.

Напиши мнение за Бисер 73


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..