Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Кристъл Сървисиз ООД - Вижте още

Кристъл Сървисиз ООД

Кристъл Сервисиз ООД е фирмa специализирана в областта на нестандартните подови настилки със 17-годишен опит зад гърба си.
София, ж.к.Младост 1А,бул.Ал.Малинов 23,Сити Пойнт център маг.45

Кристъл Сървисиз ООД ..
CRYSTAL SERVICES LTD
Кристъл Сервисиз ООД е фирмa специализирана в областта на нестандартните подови настилки със 17-годишен опит зад гърба си. За това време компанията се е доказала като надежден и лоялен партньор предлагащ цялата гама от доставка и полагане на системи за винилови, индустриални, интериорни, спортни и комерсиални подови настилки на българския пазар.

Предлагаме и различни решения за настилки в хранително-вкусовата и фармацевтична промишленост, както и покрития за специализирани помещения – лаборатории, винарни изби, хладилни камери и други.

Ние дистрибутираме компании като Хенкел, Ремерс, КДФ и други производители на саморазливни епоксидни и полиуретанови подови покрития.

Продукти

Винилови /PVC/ настилки

..

PVC настилките са подходящи за прилагане в различни помещения – от административни сгради и складове с висок процент човекопоток, до дома където можете да приложите различни дизайни за по-голям комфорт, уют и чистота. Виниловите настилки са на рула, планки и плочи с дебелина от 1,5мм до 6мм, като структура са хомогенни и хетерогенни.

Кристъл Сървисиз ООД

Тази подова настилка е влагоустойчива. Разливане на течности, мокри обувки и следи от домашни любимци не са проблем, ако имате винилов под. Не се страхувайте от ходене с токчета, изпускане на тежки предмети и мебели с колелца. Здравината на винила се дължи на повърхностния полиуретанов (PU) слой.

Тази настилка е абсолютно съвместима с подовото отопление, за разлика от паркета и ламината. Пластичността й я прави устойчива на температурни колебания. Тя задържа топлината в помещението и е топлопроводима.Повърхността на винила е топла и мека, и поражда усещане за комфорт. Забравете всякакви тракания и скърцания – този материал поглъща звука, което го прави добър звукоизолатор .

Луксозни винилови подове PROJECT FLOORS

..

Кристъл Сървисиз ООД От 2007 година Кристъл Сервисиз ООД е изключителен дистрибутор за България на немската фирма PROJECT FLOORS, която е сред най-големите производители на винилови подови настилки на плочи в Европа.

PROJECT FLOORS Ltd е водещ и ориентиран към бъдещето производител на дизайнерски подови настилки.

Продуктите съчетават автентичния вид на истинско дърво, камък и керамика. Със своите почти 400 артикула , които се допълват ежегодно, PROJECT FLOORS предоставя най-голям избор на дизайнерски винилови настилки, срещани на нашия пазар.

Саморазливни и индустриални подове

..

Кристъл Сървисиз ООДДоставка и полагане на самонивелиращи подови замазки и покрития от епоксид, цимент и полиуретан, подходящи както за производствени цехове с голямо натоварване, така и за складови помещения, магазини, болнични помещения, лаборатории и др.

Това са настилки отговарящи на различни изисквания за клас на износоустойчивост, незапрашаемост, антибактериалност, монолитност и без фуги. Те са задължителни по европейските стандарти на качество и безопасност в хранително-вкусовата промишленост и фармацията, за здравни заведения и лаборатории, производствени и складови помещения, кухни, столови и други.

Настилките се предлагат в многообразен цветови диапазон по системата на RAL.

Спортни настилки

..

Кристъл Сървисиз ООДКристъл Сервисиз ООД предлага спортни настилки отговарящи на всички изисквания за дълготрайност, безопасност, функционалност и естетичност.

Работим с водещи производители на настилки за вътрешна и външна употреба – унгарската фирма Graboplast,, шведската компания Tarkett и гръцката KDF.


Вътрешни спортни настилки

Кристъл Сървисиз ООД

Външни спортни настилки

Кристъл Сървисиз ООД

Настилки за детски площадки

Кристъл Сървисиз ООД

Линолеум

..

Кристъл Сървисиз ООДЛинолеумът е материал съставен от ленено масло, дървесно брашно, смола, корк и юта.

Тази настилка е антибактериална, звуко и топлоизолираща, лесна за поддръжка, устойчива на износване, съвместима с подово отопление, пожароустойчива и с богата цветова гама. Линолеумът е част от голямото разнообразие от подови настилки, които Кристъл Сервисиз предлага в партньорство с шведската фирма Tarkett.

Това подово покритие е еднослойно и се отличава с функционалност и изключително разнообразен дизайн. Линолеумът е 100% естествен и екологично чист продукт. Подходящ е за болници, училища, детски градини, фитнеси, индустриални производства, офис площи и домове. Неостаряваща класическа настилка на достъпна цена.

Услуги

Консултации за избор на подово покритие

..
Кристъл Сървисиз ООД

Осъществяваме безплатен оглед в удобно за клиента време и предоставяме оферта в най-кратък срок. При сключване на договора се определят всички условия за доставка или полагане на съответната настилка, като цени, срокове и други.

Монтаж на подови настилки

..
Кристъл Сървисиз ООД

Разполагаме с обучен екипза висококачествено полагане на всички видове настилки, предлагани от Кристъл Сервисиз ООД. Монтажниците ни са преминали специализирани курсове на обучение и сертифицирани. Професионалните машини и инструменти ни позволяват да полагаме настилките с всички тънкости и дребни детайли, спазвайки всички технологични изисквания.

Реновиране на подови настилки

..
Кристъл Сървисиз ООД

Възстановявамеповредени, надраскани или захабени подове. С помощта на почистващи препарати, полиращи машини и финишни покрития, се постига освежаване и възстановяване на първоначалния вид на настилката.

Поддръжка на подовите настилки

..
Кристъл Сървисиз ООД

Кристъл Сервисиз ООД извършва абонаментна поддръжкана всички видове настилки като използва професионални почистващи препарати, машини и запечатки на полимерна основа.

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..