Румен Хаджийски КОМФОРТ | Климатична Техника Кюстендил

Румен Хаджийски КОМФОРТ - Вижте още

Румен Хаджийски КОМФОРТ

Румен Хаджийски-КОМФОРТ е една от водещите фирми в гр.Кюстендил, в доставката, монтажа и сервиза на всички видове климатична и вентилационна техника.Започва да работи от 2000 г. и досега си е изградила име на добър и лоялен патньор.
Кюстендил, ул.Гороцветна 55

     
Румен Хаджийски КОМФОРТ
     

Румен Хаджийски КОМФОРТРумен Хаджийски КОМФОРТРумен Хаджийски КОМФОРТ

Румен Хаджийски КОМФОРТ климатична и вентилационна техника ЕТ"Румен Хаджийски-КОМФОРТ"е една от водещите фирми в гр. Кюстендил, в доставката, монтажа и сервиза на всички видове климатична и вентилационна техника. Започва да работи от 2000 г. и досега си е изградила име на добър и лоялен патньор.

"КОМФОРТ-КЛИМАТ" е основен представител на марките: Fujitсu, LG, Електроникс, Panasonic, Osaka, Nipon, Midea, Haier, Mitsubishi, Daikin и др.

Извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганите продукти. Фирмата е партньор по програма ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ. Доставка, монтаж и сервиз на климатични инсталации, изграждане на вентилационни инсталации и слънчеви системи.


Румен Хаджийски КОМФОРТ климатична и вентилационна техника
 Румен Хаджийски КОМФОРТ

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?