Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..

ИНВЕНТ ЕООД  itemprop=

ИНВЕНТ ЕООД

Инвент ЕООД е с предмет на дейност проектиране и строителство, в страната и чужбина на всички видове обекти: промишлени, търговски, инфраструктура, и др. Инвент ЕООД е официален представител на Plannja за Бъгария. Дружеството има изградени редица
Пловдив, Бизнес център Микрон, бул. Източен №80, ет. 4, офис 406

Инвент ЕООД е с предмет на дейност проектиране и строителство, в страната и чужбина на всички видове обекти:- промишлени,- търговски,- инфраструктура,- и др.Инвент ЕООД е официален представител на Plannja за Бъгария.Дружеството има изградени редица промишлени обекти, включително е главен изпълнител на инвестиции по специалната предприсъединителна програма на ЕС САПАРД.Инвент ЕООД е сертифицирана по ISO 9001-2008 за управление на качеството и BS OHSAS 18001:2007 за управление на здравето и безопасността при работа и има определен персонален пълномощник по качеството и безопасността при работа. Инвент е член на Камарата на строителите в България и е вписана в Централния професионален регистър на строителя с решение на комисията с протокол № 86/29.01.2009г. за изпълнение на строежи със следния обхват:- Първа група - строежи от високото строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения;- Строежи от втора до пета категория. Фирмата се е специализирала в изграждането на промишлени обекти - складове, производствени халета и прилежащата им инфраструктура. За целта разполага с производствена база в с. Йоаким Груево с открита площ от 9 000 кв.м. и покрита площ от 2 200 кв.м., оборудвана с два крана - портален и мостови, пясъкоструен апарат, заваръчни агрегати и оборудване за заводски заварки, бояджийски цех и всичко необходимо за обезпечаване изготвянето на качествени заготовки и монтажа на металните конструкции. Инвент разполага със собствен транспорт, кранове и вишки. Независимо от това, каква метална конструкция Ви е необходима: метално хале, сложен промишлен комплекс или реконструкция, ние гарантираме че заедно с конструкторския ни екип ще Ви предложим най-бързото, икономично и качествено решение според Вашите нужди.Във фирмата работят 75 висококвалифицирани работници и служители.Производствения и ръководен персонал е с дългогодишен опит в изграждането на всички видове строежи.Фирмата разполага с квалифициран персонал от строителни инженери, строителни техници и работници: кофражисти, зидаро-мазачи, арматуристи, заварчици, ел. техници, тенекеджии, бояджии.ИНВЕНТ ЕООД разполага и със счетоводни специалисти и офис-асистенти. Основната цел в работата е създаване на качествена продукция, която да отговаря на високите изисквания на клиентите. Това се постига чрез съвременни строителни технологии, използване на нови материали и високопроизводителна техника. Професионализмът и натрупания опит в дружеството дава редица предимства - точност при изпълнението, достъпни цени, стриктно спазване на пусковите срокове и договорените бюджети, поддържане на коректни отношения с останалите участници в инвестиционния процес. По-подробна информация за Инвент ЕООД може да се намери в интернет страницата на Камарата на Строителите в България - register.ksb.bg - вписани в регистъра.

Мнения за ИНВЕНТ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ИНВЕНТ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..