Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..

Агенция за недвижими имоти Мира  itemprop=

Агенция за недвижими имоти Мира

Агенция за недвижими имоти "Мира" предлага Покупко-продажби на недвижими имоти; Консултантски услуги; Отдаване под наем; Строителство. Нашата цел е да предложим пълно обслужване на своите клиенти. Едноименият собственик на агенция за недвижими имоти "Мира" е сред водещите специалисти.
www.imoti-mira.com Агенция за недвижими имоти "ИМОТИ МИРА" Покупко-продажби на недвижими имоти, Консултантски услуги, Отдаване под наем, Строителство, Вие търсите? Ние предлагаме най-добрите решения! Нашата цел е да предложим пълно обслужване на своите клиенти. Използвайки нашите услуги Вие ще получите: сигурност в законността на сделката най-добрата оферта за това, което търсите или предлагате професионален ангажимент от наша страна Едноименият собственик на агенция за недвижими имоти "Мира" е сред водещите специалисти в областта на недвижимите имоти от 2006 година. Благодарение на опита и професионализма ни, ние намираме правилните за Вас решения и коректни партньори. За тази цел допринася и коректното и лоялно отношение към всички наши клиенти и екипа от професионални партньори. Екипът на агенция за недвижими имоти "Мира" разполага и с високо квалифицирани кадри с европейско образование, владеещи английски и холандски език. Нашите условия: При успешно склучена сделка, комисионното възнаграждение на агенция за недвижими имоти "Мира" възлиза на стойност 2% от продажната цена и 50% еднократно възнаграждение от стойността на месечния наем. "ИМОТИ МИРА" Агенцията, създадена за Вас! #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:250px !important}

Агенция за недвижими имоти Мира - отрасли:


Строителство, Недвижими Имоти,

Мнения за Агенция за недвижими имоти Мира


The company has no review.

Напиши мнение за Агенция за недвижими имоти Мира


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..