Заводкомплект  itemprop=

Заводкомплект

Заводкомплект ООД е частно дружество с ограничена отговорност. Дружеството продължава традицията на бившата държавна проектантска организация “Заводпроект” в областта на проучването, проектирането и реконструирането на обектите на циментовата, керамичната промишлености.
София, ул. Плачковица 1

  “Заводкомплект” ООД е частно дружество с ограничена отговорност. Дружеството продължава традицията на бившата държавна проектантска организация “Заводпроект” в областта на проучването, проектирането и реконструирането на обектите на циментовата, керамичната промишлености и на кариерните материали. Служителите на фирмата са висококвалифицирани специалисти с голям професионален опит, членове на камарата на инженерите в инвестиционното проектиране с пълна проектантска правоспособност. Фирмата работи по БДС EN ISO9001:2001   Проектиране и инженерингова дейност в областта на промишлеността за строителни материали – циментова, керамична, варова, кариерни материали, нови строителни материали, сухи смеси, складови стопанства и др. смесителни възли инсталации за дозиране складове за насипни и единични товари ж.п. и автотоварища, пневмотранспорт инсталации за сгъстен въздух мелнични отделения трафопостове помпени станции автокантари бетонови възли лаборатории за строителни материали административни и битови сгради   Дружеството поддържа много добри отношения и е добре познато сред всички научни и изследователски институции, както и в УАСГ. Международната практика на колектива в дружеството се развива, като се изпълняват различни поръчки за чуждестранни инвеститори, след приватизацията на обекти в България, а също и в изпълнение на проекти за обекти в чужбина. Дружеството осъществява авторски надзор и технически контрол по време на строителния процес. Проектиране и инженерингова дейност в областта на жилищното строителство.  

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?