Последни новини


Как да различим качествените кафени зърна?

Виж още..

Влиянието на златните монети върху световната икономика

Виж още..

Дизайн за печат или дигитална среда: прилики и разлики

Виж още..

Сиед Бг  itemprop=

Сиед Бг

Основната дейност на дружеството е насочена в изграждане на ново жилищно и промишлено строителство със собствено и външно инвестиране.Фирмата извършва също дейности по ЗОП,както и реставрации на сгради,архитектурни паметници.
Пловдив, ул. Петър Стоев 112 ет.3

  . : Строителна компания “СИЕД БГ” ЕООД е създадена в условията на конкурентен пазар. Компанията разполага с финансова стабилност, ясна визия и утвърдени принципи за реализиране на своите проекти в областта на строителството на жилищни , административни и промишлени сгради. . : Основната дейност на дружеството е насочена в изграждане на ново жилищно и промишлено строителство със собствено и външно инвестиране.Фирмата извършва също дейности по ЗОП,както и реставрации на сгради, паметници и др.   Проектиране Жилищно строитрлство Промишлено строителство Строителство на административни сгради Строителство на обществени сгради Изкопни работи Парково строителство Вертикална планировка Ремонтни дейности Реставрации на архитектурни сгради ВиК, ОиВ, Ел.инсталации Всички довършителни работи Транспортни услуги   . : Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007. . : Личния състав на фирмата е с необходимата инженерна и техническа квалификация , работим с постоянни доставчици и изпълнители, което е гаранция за качествено и своевременно изпълнение на всички поети ангажименти.  

Мнения за Сиед Бг


The company has no review.

Напиши мнение за Сиед Бг


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да различим качествените кафени зърна?

Виж още..

Влиянието на златните монети върху световната икономика

Виж още..

Дизайн за печат или дигитална среда: прилики и разлики

Виж още..