Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Виктория 2000 - Вижте още

Виктория 2000

Фирма ВИКТОРИЯ 2000 се намира в град Велико Търново и предлага оригинални климатици - японска техника на реномирани световни марки:Fujitsu, Hitachi, Daikin, Sanyo, Sharp, Mitsubishi Electric, Toshiba.Предлаганата техника е нова и втора употреба, произведена от Япония, за вътрешния пазар.
Виктория 2000Виктория 2000Виктория 2000


За нас:
Виктория 2000 ЕООД, град Велико Търново предлага оригинална японска техника на реномирани световни марки както и различни марки и модели климатици произведени в други страни.

Предлаганата техника е нова и втора употреба, произведена от Япония, за вътрешния пазар на Япония. Предлаганите климатични системи са инверторни. (DAIKIN, MITSUBISHI, TOSHIBA, SHARP, FUJITSU, SANYO, NATIONAL, HITACHI)

Уредите гарантират отопление до - 25о С и охлаждане до + 45о С.

Японските стандарти гарантират изключително ниското ниво на шум, както на външните, така и на вътрешните тела, много висока икономичност, перфектна изработка, качество и дълги години работа.

Предлагаме и голямо разнообразие от марки и модели климатици произведени в други страни (Малайзия, Тайланд, Чехия, Китай) конвенционални и инверторни. (DAIKIN, MITSUBISHI, FUJITSU, FUJI, TOSHIBA, PANASONIC, SHARP, HITACHI, MIDEA, AUX, NIPPON)

Къде да ни откриете?

  • Велико Търново, ул. Ален Мак 7А
  • Велико Търново, ул. Оборище 4


Защо да изберете нас ?

  • Ще ви предложим консултация от специалист в областта на климатичната техника, за да определим идеалния за вас климатик, според вашите желания и особеностите на помещението, където ще се монтира климатикът.
  • При необходимост наш специалист ще извърши професионален оглед на обекта или обектите, където ще се монтират климатиците.
  • По желание на клиента може да изработим оферти за климатизация на помещение според вашите изисквания и нужди.
  • Основната ни дейност е по продажбата на качествени енергоспестяващи климатици.
  • Предлагаме също и монтаж не само на климатици закупени от нас, но и на климатици закупени от други фирми. Разбира се, монтажът се извършва от специалисти с нужния опит и квалификация, затова няма значение дали климатикът, който сте закупили е нов или втора употреба ; инверторен или конвенционален; японски, китайски или друг, услугата по монтажа ще бъде извършена бързо и компетентно.
  • Сервизна дейност, свързана с обслужването на наши и чужди климатици, поддръжка, ремонт, диагностика на климатика, гаранционен и извънгаранционен сервиз, на място в дома ви или в сервизната ни база.


Японски инверторни климатици

Виктория 2000 Виктория 2000 Виктория 2000  Виктория 2000


Нови климатици

Виктория 2000 Виктория 2000 Виктория 2000 Виктория 2000 Виктория 2000 Виктория 2000


Втора употреба японски инверторни климатициВиж още на www.victoria2000.com

Виктория 2000 - отрасли:


Битова Техника, Отопление, Климатици,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..