Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Гранит 2002  itemprop=

Гранит 2002

Фирма "Гранит 2002" ООД е основана през 2002 г. Начело е Арх.Инж. Тодор Станев Иванов. Фирмата предлага строителни и монтажни работи.Предлага на своите клиенти услуги по изграждане на обекти и индустриални съоръжения, довършителни работи, ремонт на сгради, хидро и топло изолации.
За нас : Предлага на своите клиенти услуги по изграждане на обекти и индустриални съоръжения, довършителни работи, ремонт на сгради, хидро и топло изолации. Фирма " Гранит 2002 " ООД е основана през 2002 г. Начело е Арх.Инж. Тодор Станев Иванов. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001 и е класифицирана " ПЪРВА ГРУПА: строежи от високото строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения съгласно чл. 5, ал. 1, т. 1 от ПРВВЦПРС; Удостоверение № I - 002366 " За нас : Фирма "Гранит 2002" ООД , също така отдава апартаменти и студия под наем за Вашето страхотно лято! Комплекс "Сирена" се намира в източната част на курорта "Свети Влас", близо до петзвездниа хотелски комплекс "Хелена". Той е разположен на 3 км. от морския курорт "Слънчев Бряг" Дават се апартаменти под наем в комплекс "Сирена"с различна квадратура. Предлага на своите клиенти услуги по изграждане на обекти и индустриални съоръжения, довършителни работи, ремонт на сгради, хидро и топло изолации. Събаряне и разрушаване Земни работи Сондиране и пробиване Строителство на жилищни и нежилищни сгради Строителство на подземни и наземни релсови пътища Строителство на мостове и тунели Строителство на преносни и разпределителни електрически и далекосъобщителни мрежи Строителство на други съоръжения, некласифицирани другаде Покривни работи Строителство на автомагистрали, пътища и самолетни писти Строителство на преносни и разпределителни тръбопроводи Други специализирани строителни дейности, некласифицирани другаде Изграждане на електрически инсталации Изграждане на водопроводни, канализационни, отоплителни и климатични инсталации Изграждане на други инсталации Дейности в областта на технически системи за сигурност Полагане на мазилки Монтаж на дограма и дърводелски работи Полагане на облицовки и настилки Боядисване и стъклопоставяне Други довършителни строителни дейности

Мнения за Гранит 2002


The company has no review.

Напиши мнение за Гранит 2002


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..