Гълъбово е град в Южна България. Той се намира в Старозагорска област и е в близост до град Раднево. Градът е административен център на община Гълъбово.

Анастасови груп е с основна дейност ремонт и поддръжка на леки автомобили. Диагностика и поддръжка, смяна на течности и консумативи, Продажба на резервни авточасти, аксесоари и др. При нас ще намерите професионално и корентно обслужване, високо качество на извършваните услуги.

Гълъбово
Крепеж груп ООД е с предмет на дейност доставка и търговия с крепежни елементи. Нашата цел е да отговорим на все по-високите изисквания на фирмите, използващи крепежни елементи по DIN и ISO стандарта, за качествено обслужване, адекватни цени на продуктите и кратки срокове на доставка.

Гълъбово
Производство и собствен внос на болтове гайки и шайби за изграждане на железо-решетъчни стълбове и на крепежни елементи с клас на якост 5.8,6.8,8.8 ,10.9 ,12.9 и всички антикорозионни покрития.

Гълъбово
Дружеството е създадено през 2005 г. с основна дейност производството, транспорт и полагане на бетонови смеси, строителни разтвори и инертни материали. Извършва товарен международен транспорт с лиценз №. 9536 за международен автомобилен превоз на товари.

Производство на нестандартно оборудване. Ремонт на енергийно оборудване - ел. централи.

Създадена да осигурява дизайн, консултиране, проектиране и контрактингова дейност на различни видове проекти - строителни, електрически и машинни: - Офис сгради, - Индустриални предприятия, - Болници, - Хотели, - Спортни съоръжения, -

Гълъбово
Недвижими имоти - наемане и покупко-про

Гълъбово
Производство на електрическа и топлинна енергия и брикети от лигнитни въглища.

Гълъбово
Невърленд Тойс ЕООД е директен вносител на висококачествени детски играчки, произведени в Европейския съюз. Предлагаме голямо разнообразие от дървени образователни конструктори, произведени от Варис Тойс Латвия, датските конструктори Plus-Plus, дървени играчки от Италия и много други.