Богомилово
Чахов ООД е специализирана в изграждането и реставрацията на различни видове покривни конструкции и фасади с възможност за изпълнение на индивидуално художествено решение, монтаж и оборудване на вентилационни и аспирационни инсталации, цялостно изграждане на покривни конструкции.

Богомилово
В производствената си база, фирма Антекс разполага със съвременни машини за заваряване на двустранно промазани брезенти, както и висококвалифицирани специалисти с над 15 годишен опит. В базата се произвеждат: TIR брезенти, сенници от плат и брезент, автотапицерии, зимни и летни покривала.

English translation is in progress or not avaiable.

Борислав Ангелинов“ ЕООД – Повече от мебели „Борислав Ангелинов“ ЕООД не е поредната българска фирма за производство на мебели.Производство на корпусна мебел по индивидуален проект. Цялостно обзавеждане на дома - кухни, спални, детски, дневни, антрета, мебели за Вашия офис и

Богомилово
ЖеТоН е организация работеща от 1994 година. Многото постоянни клиенти, запазили лоялността си през годините, са доказателство за качествените и изгодни услуги. Фирмата се стреми да предостави иновативно ноу-хау и модерни технологии. На клиентите се предл

Богомилово
Хотел ресторант Астория функционира от 2003 г. и се намира в края на гр. Стара Загора. В него можете да избягате от скуката и да се насладите на уютна обстановка.

English translation is in progress or not avaiable.

Богомилово
Компютърна диагностика и ремонт на автомобили

Богомилово
Доставка и монтаж на арматурна заготовка.

Богомилово
Груб Строеж