Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Джаул БГ ЕООД - Вижте още

Джаул БГ ЕООД

Джаул БГ ЕООД проектира, изработва и изгражда комплексни метални конструкции, за да задоволи всички сегменти, било то промишлени, институционални, жилищни, офисни помещения, търговски обекти, паркинги, складови бази и др. Вишка под наем - 14м. мобилна.
ДЗЗД Джаул
Джаул
Джаул, наричан понякога още ватсекунда и означаван със символа J, е единицата от Международната система единици (SI) за измерване на енергия (потенциална, кинетична, електрическа, топлинна), а също така на работа и количество топлина.

Джаул ЕООД - Изключителен резултат, ефективност на разходите, без компромис с качеството.

Фирма Джаул БГ ЕООД е създадена през 2007 година с цел превъзходство във всяка възможност гарантирайки качество и дълготрайни резултати.

Екипът ни има над 30 години професионален опит в големи международни проекти и благодарение на непрестанното усъвършенстване на качествата си, качествените резултати и доволни клиенти са резултат и показател, защо ние сме по-добри от конкурентите ни.

ДЗЗД ДжаулДЗЗД ДжаулДЗЗД Джаул

Нашите клиенти са осигурени със знанието върху всяка стъпка от процеса на проекта, без интерфейси и от един-единствен източник.

ДЖАУЛ ЕООД проектира, изработва и изгражда комплексни метални конструкции, за да задоволи всички сегменти, било то промишлени, институционални, жилищни, офисни помещения, търговски обекти, паркинги / автобусните заслони, хижна сигурност, складове / складови бази и какво ли не.

ДЖАУЛ ЕООД вече над 8 години просперира с високото си качество и разумни цени не само на Българския пазар, но и в чужбина.

Изпълнените проекти на Джаул ЕООД са пример за ефективна концепция, висок качествен контрол и мониторинг, както и показател за успех в индустрията. Нашето управление на качество и най-високите изисквания за машини, технологии и квалифициран персонал Ви гарантират, че на монтажните места са осигурени най-добрите условия. По този начин проектите се изпълняват надеждно и ефективно.
Екипът ни

Главният изпълнител на проекти е обучен от немски експерти в областта на управление и проектиране на големи, средни и малки проекти.

Дейността на проектантския екип на Джаул обхваща всички фази на инвестиционното проектиране, предпроектни анализи и консултации, изработване на идейна, техническа и работна проектна документация.
Опитни и висококвалифицирани кадри, модерно и специализирано оборудване, както и използването на специални технологии гарантират планирането и изпълнението на национални и международни големи проекти, както самостоятелно планирани пълни пакети.

Услуги

ДЗЗД Джаул ДЗЗД Джаул ДЗЗД Джаул ДЗЗД Джаул ДЗЗД Джаул ДЗЗД Джаул ДЗЗД Джаул ДЗЗД Джаул

Фирмата е специализирана в проектирането и изграждането на голямо разнообразие метални конструкции и архитектурни елементи.

 • вишка под наем - 14м. мобилна
 • изграждане на метални халета, магазини и складови помещения
 • демонтиране и преместване на съществуващи метални конструкции и монтаж на ново посочено от вас място
 • доставка и монтаж на изолационни термопанели с различна дебелина и профил на ламарината
 • изработване и монтаж на метални, аварийни и интериорни стълбища
 • изработка и монтаж на външни и вътрешни парапети и огради
 • проектиране, изработка и монтаж на рекламни съоръжения – билбордове, реклами, еталбонд и др
 • изработка на метални конструкции от неръждаема стомана
 • изработка на нестандартни метални конструкции
 • изработка на нестандартни метални изделия от неръждаема стомана за медицински цели

Ние предлагаме услуги на високо ниво, което поддържа дома и офиса Ви с климатик, който работи ефикасно и ефективно. Вашият комфорт е нашият основен приоритет.

Джаул ЕООД Ви осигурява тръбопроводна модификация и услуги за планиране и поддръжка на тръбопроводи, както и оперативни промени в тръбопроводи, и реактивни изисквания за спешни повиквания.

Обикновено това включва:


 • Ремонти на течове по тръби
 • Подмяна на повредени участъци
 • Подмяна на дефектни клапани
 • Уплътняване на излишните линии
 • Въвеждане в експлоатация и извеждане от експлоатация на тръбите

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..