Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..

Русеви ЕООД - Вижте още

Русеви ЕООД

Русеви - ЕООД е създадена през 2000г. и е сред доказаните фирми за ремонт на покриви, строителни ремонтни услуги в София и София окръг.
Русеви ЕООД

Фирма "Русеви ЕООД"

Строителна фирма с богат опит в ремонтирането на покриви и хидроизолации на покриви с Удостоверение от КАМАРА на строителите в България пета група-отделни видове СМР Референции и много препоръки. Фирмата дава от 5 до 15 години гаранция според зависимост от ремонтната дейност. Фирмата има професионални изпълнители за покривни ремонтни дейности.

Русеви ЕООДРусеви ЕООД

Професионален Ремонт на покриви

Русеви ЕООД

Удовлетвореността на нашите клиенти от изградените и ремонтирани покриви е  награда за нас, Това ни дават увереност в професионалните ни умения и достижения. Стараем се да използваме последните технически, Новости в изграждането и ремонта на покриви, давайки висока гаранция за положения от екипа ни труд.

  • Ремон на покриви с керемиди
  • Изграждане на нова покривна конструкция
  • Хидроизолация на покриви
  • Експресни огледи до 2 часа
  • Русеви ЕООД
  • Поставяне на улуци и водосточни тръби

Ремонтирането на покриви е нашата страст и хоби! Всеки нов обект е предизвикателство за нас и ние даваме всичко от себе си за да постигнем отлични технически резултати и едновременно с това да удовлетворим желанията и вижданията на клиента за техния дом и уюта, който всеки желае.
 

Русеви ЕООД

Русеви ЕООД - отрасли:


Строителство, Ремонт на Покриви,

Мнения за Русеви ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Русеви ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..