ВЕИ БГ ЕООД | Икономия Ток Икономично Отопление ВетроГенератори

ВЕИ БГ ЕООД - Вижте още

ВЕИ БГ ЕООД

Производството на изделията за икономия на ток на нашата фирма започва преди 12 години с устройствата за малки мощности до 12 KW. От 8 години работят нашите ел.табла за промишлени обекти с мощности до 500 KW и над 500 KW.
Пловдив, бул.Кукленско шосе 28

  • ВЕИ БГ ЕООД
  • ВЕИ БГ ЕООД
  • ВЕИ БГ ЕООД
  • ВЕИ БГ ЕООД

Системи за Икономия на Ток

Производство на Системи за Икономия на Ток във всички сфери на Хранително Вкусовата Промишленост и други. Производство на Енергоспестяващи Електродни Котли за Отопление и БГВ ( Битово Гореща Вода ). Подходящи за вашия дом, хотел, сграда или производство.

Ел. табла за Икономия на Ток

Производство на ел.табла за Икономия на Ток за Улично и друго Осветление. Доказана икономия за Улично осветление пред няколко Общини в Р.България и Р.Македония с работещи с години ел.табла за Икономия на Ток.

Mинимум 30% икономия

Вертикален тип ВетроГенератори

Производство на Вертикален тип ВетроГенератори от 1 kw до 5 kw. Предлагаме доставка, монтаж и запускане до пълна експлоатация на малки-битови и средни фотоволтаични електроцентрали.

LED Осветление

Безопасност на движението и Пътна сигнализация. Набираме екипи за работа в цялата страна и извън нея. Добри условия.
ВЕИ БГ ЕООД

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?