Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Булзем ООД  itemprop=

Булзем ООД

БУЛЗЕМ ООД е водеща фирма на пазара с идеите и опита натрупан в търговията със земеделски земи. Дейността на фирмата обхваща почти цялата страна, като приоритетни са областите – Разград, Търговище и Русе. БУЛЗЕМ ООД освен в търговската дейност е специализирана и в сферата на услугите.
БУЛЗЕМ ООД освен в търговската дейност е специализирана и в сферата на услугите.       За нас: БУЛЗЕМ ООД е водеща фирма на пазара с идеите и опита натрупан в търговията със земеделски земи. Дейността на фирмата обхваща почти цялата страна, като приоритетни са областите – Разград, Търговище и Русе. БУЛЗЕМ ООД освен в търговската дейност е специализирана и в сферата на услугите. Благодарение, на професионализма, на коректността и опита на нашия екип всеки клиент получава достоверна и изчерпателна информация, за да реализира най – изгодната и успешна сделка. Екипът ни е съставен от млади, интелигентни и амбициозни хора. Ние работим коректно и открито, както с клиентите си, така и с колеги от този бизнес. Броят на реализираните сделки до този момент е показателен за ползотворното сътрудничество между БУЛЗЕМ ООД и настоящите и бъдещи клиенти.        Предлагаме пълен пакет услуги: Мениджмънт на земеделски земи, търсене на бъдещи наематели на закупения вече Ваш имот – земеделска земя. Предварителни проверки за наличие на тежести върху имота (ипотеки, възбрани, вписани искови молби и др.) Подготовка на всички видове документи за изповядване на сделката пред Нотариус. Главна задача в нашето обслужване е клиентите ни да са удовлетворени от нашата компания и да ни препоръчат на други клиенти.       www.bulzem.business.bg

Мнения за Булзем ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Булзем ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..