Доцент, д-р Силвия Цветкова e психолог.Тя практикува в град Плевен. Д-р Цветкова предлага психодиагностика и консултации за деца и възрастни. Може да Ви консултира при проблеми в развитието, комуникацията, ученето на Вашето дете.

Д-р Стефан Пенчев Абаджиев е лекар специалист кардиолог практикуващ в Левски. Д-р Стефан Абаджиев приема пациентите си и в МБАЛ Ловеч. Също така приема и пациенти в гр.Плевен, ул.Цар Борис ІІІ 73

Д-р Людмила Харитонова Костова завършва своето образование в Русия, а от 1989 година практикува в областта на денталната медицина в България. Има дългогодишен опит в зъболечението, и по-специално в общата стоматология, детската стоматология, ортопедията и хирургията.

Фирмата е създадена през 2008 година, като още от самото начало сме се насочили към сегмента естетична дерматология и козметика.Винаги сме се стремяли да предлагаме високо качество в услугите си, и за целта всички манипулации се извършват под контрол на лекар дерматолог.

Астрой Монтаж предлага доставка, монтаж и поддръжка на асансьори на територията на гр. Плевен, Ловеч и Велико Търново. Аварийно обслужване – 24 часова аварийна помощ, всички повиквания в случай на авария, спиране на ел.захранване, както и спиране и пускане на асансьора по желание на

Д-р Соня Дачева е специалист в областта на детската неврология. Kабинетът на Д-р Дачева се намира в град Плевен на адрес: ул. Тодор Каблешков 35. Тя извършва диагностика и лечение на: Главоболие, Детски Неврози, Епилепсия, Температурни гърчове, Детска Церебрална Парализа, Заекване и др.

Д-р Калинка Недушева е специалист дермато-венеролог, практикуващ в град Плевен. Тя диагностицира и лекува алергии, кожни заболявания и болести предавани по полов път. Д-р Недушева не само ще Ви помогне, но и ще Ви посъветва как да се предпазвате от кожни и полово предавани болести.

фирмата се занимава със електроинсталации , алармени системи , поддръжка на ел.част заводи и промишлени сгради , битови инсталации , табла , предпазители , защити , кабели - ДОСТАВКА И МОНТАЖ .

Стиви Пласт ЕООД се занимава с изработка и ремонт на тир покривала за зърновози, туристически ремаркета и много други. Пълен асортимент на обков.

Вени Стил 77 ЕООД ге специализирана в производството и монтажа на ПВЦ и алуминиева дограма.