Мурджев Транс ЕООД  - Вижте още

Мурджев Транс ЕООД

Мурджев-Транс ЕООД - град Смолян е строителна фирма създадена през 2005 година от Никола Захариев Мурджев и приемник на ЕТ "Никола Мурджев" основан през 1993г. Мурджев-Транс разполага с автомобилна и земекопна техника - достатъчна да изпълнява заявките, произтичащи от собствената
Смолян, ул. Хаджи Иван Бечев 1А


"Мурджев-Транс" ЕООД - град Смолян

е строителна фирма създадена през 2005 година от Никола Захариев Мурджев и приемник на ЕТ "Никола Мурджев" основан през 1993г.

Предмет на дейност:


- изпълнява строителство, реконструкция и модернизация на съоръжения към пътното строителство
- извършва строителство на водопроводни и канализационни мрежи в сгради, както колектори и външни водоснабдявания
- разполага с автомобилна и земекопна техника - достатъчна да изпълнява заявките, произтичащи от собствената дейност, така и заявки от външни клиенти

- извършване на усруги с механизация
- изкоп, натоварване и извозване на земни маси до депо за отпадъци; транспорт
- с бетоновоз, с КАМАЗ, автокран; услуги с багери
 

Фирмата има свои 43 работници и служители. Работниците са висококвалифицирани, а техническите ръководители и служители са добри професионалисти с богат опит и умения. С оптималните бригади и звена днес фирмата успешно изпълнява предлаганите от нея строителни услуги и продукти.


"Мурджев-Транс" ЕООД е редовен член на Строителната камaра. Фирмата е търсен партньор от редица фирми и предприятия за съвместна работа.

През изминалият период фирмата е динамично развиваща се, като една от най-сериозните в строителния бранш в Смолянска област. Тя е предпочитана от местни и регионални инвеститори на строителния пазар.

Фирмата има въведна система за управление на качеството по Международен стандарт 150 9001:2000, гарантираща отговорността на предлаганите от нея строителни продукти и услуги.

Взема се под внимание необходимостта да се правят регулирани прегледи на качествените показатели в организацията и да се следва политиката за непрекъснато усъвършенстване.

От 2006 г. фирмата работи като главен изпълнител на общински обекти (подпорни стени и пешеходни мостове) в гр. Смолян и като подизпълнител на об. "Водоснабдяване на с. Славейново".


През 2007 г. работи като главен изпълнител на общински обекти (подпорни стени и улици) и като подизпълнител на об. "Водопровод от извор "Св. Иван" до кв. Устово с водоем 1000 куб.м и помпена станция".

Завършени обекти:

Мurdjev-Trans LTD - База за отдих Смолян м.Падалото
- Реконструкция на външен водопровод на х. Студенец, Пампорово
- Поднопна стена с. Виево мах. Заимова
- Инженерна инфраструктура "Кетевска махала II фаза ул. Боровец"
- Инженерна инфраструктура "Кетевска махала II фаза ул. Станковица"

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?