Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..

ГеоМарин Център ООД  itemprop=

ГеоМарин Център ООД

Проучвания в областта на околната среда, търсене, проучване и добив на основните метали и индустриални минерали, проучване и добив на нефт и газ, геотехнически проучвания и оценка на геоложката опасност и хидрогеоложки проучвания
Консултантски услуги в областта на екологията, геологията и минералните ресурси ГеоМарин център ООД е една от първите частни консултантски фирми, която е създадена веднага след настъпилите през 1989 г. промени в Източна Европа. В резултат на тези промени страната се ориентира към демократична политическа система и съответно към пазарна икономика. Първоначално бизнес стратегията на фирмата бе насочена основно към консултантска и експертна дейност. По това време ГеоМарин обслужваше предимно чуждестранни петролни компании, чиито интереси са свързани с експлоатацията на петролни и газови находища в района на Българския Черноморски шелф в периода от 1992 до 1995 г. Тези проекти бяха насочени главно към областта на морската екология и геология, както и геотехниката, в която фирмата разполагаше с висококвалифицирани специалисти. В тази област освен със свои експерти компанията работи съвместно и със специалисти от Българската академия на науките и от университетите в страната. Постепенно фирмата разшири полето на своята дейност. В момента ГеоМарин провежда консултации, експертни и инженерни дейности в следните главни направления: Екологични проучвания в морето и на сушата; Търсене, проучване и добив на метални руди и индустриални минерали; Проучване и добив на нeфт и газ; Инженерно-геоложки (геотехнически) проучвания и изследвания, свързани с оценка на природния риск; Хидрогеоложки проучвания; Картографски дейности (с ГИС методи); Консултантски и експертни дейности в областта на околната среда, екологични одити, оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС), оценки (по банкови стандарти) за въздействието върху околната и социална среда (ОВОСС) и др.

ГеоМарин Център ООД - отрасли:


Геодезия, Околна Среда, Кадастър,

Мнения за ГеоМарин Център ООД


The company has no review.

Напиши мнение за ГеоМарин Център ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..