Професионално Счетоводно обслужване на ниски -цени на Фирми и граждани. Всички документи за НОИ, платежни, ТРЗ, болнични, месечно и годишно приключване, регистрация на фирми, ДДС декларации, Данъчни консултации. Спестете нерви и бюрокрация.

Пазарджик
Фирма КРИСИ - 07 ЕООД предлага денонощна ПЪТНА ПОМОЩ на територията на автомагистрала Тракия и проход Траянови врата. Фирмата разполага и с автосервиз и денонощна гумаджийница. Разполагаме с всички видове и размери гуми - 0887 970 002, 0894 395 328.

Пазарджик
Фирмата разполага със склад и предлага на своите клиенти богат асортимент от слакарски, захарни и шоколадови изделия - сладки, вафли, шоколади, шоколадови бонбони, бисквити, меденки, кроасани, толумби, баклави, соленки, солети и много други.

Д-р Стоянка Ангелова е специалист по обща дентална медицина и има 40 годишен стаж в областта на ортодонтията. Тя е наградена за Дентален лекар на 2009 година.Работното време е всеки понеделник и вторник: от 9 до 12 часа и сряда и четвъртък от 13 до 16 часа.

Пазарджик
ЕКОИНВЕСТ ООД изкупува и преработва, PP, HDPE. ЕКОИНВЕСТ ООД предлага вторичен гранулат: LDPE, HDPE, PP. ЕКОИНВЕСТ ООД изкупува и балира: Велпапе, Вестник, PET, Найлон. ЕКОИНВЕСТ ООД има развита транспортна дейност в страната.

Автомобилен Учебен Център - Пазарджик предлага на своите клиенти собствен полигон за обучение от всички категории, професионална компетентност на водачи, превоз на пътници и товари, опреснителни часове и психолаборатория.

Пазарджик
Счетоводни услуги, Изготвяне на счетоводни отчети, данъчни декларации, годишно счетоводство, Периодични справки,Режим касова отчетност, Заплати на служителите и осигуровки, платежни нареждания за разплащане с бюджета, Оn-line банкиране, ДДС, Посредничество пред НАП, НОИ , ИТ и др.

Пазарджик
Фирмата е от няколко години на Българския пазар. Дейността й е предимно продажба на нови автомобилни гуми и регенерат продажба и изработка. Фирмата предлага също гуми и джанти втора употреба за леки и товарни автомобили внос от Европа, монтаж и демонтаж на селскостопански гуми.

В Детски център БонБон ще намерите приятна обстановка, много забавление за децата и комфорт за родителите. Разполагаме с 3 детски зали с постоянен видеоконтрол. Към всяко дете се подхожда индивидуално, така че то да се чувства максимално комфортно и без притеснения да си играе

Пазарджик
Сондажи за вода и проучване; Пилоти за укрепване на сгради и свлачища; Почистване на стари сондажи за вода; Поставяне на помпи и хидрофорни системи. Изграждане на изливни пилоти микропилоти и анкери. Геоложки проучвания за скално облицовъчни материали, инертни материали и въглища.