проектиране,строителство и ремонт на: жилища, административни и промишлени сгради, хотели, ваканционни селища, оформяне на околното пространство, монтаж на сгробяеми къщи.

София
Внос на професионално кухненско оборудване за ресторанти и хотели. Пълна гама от топлинно, хладилно и неутрално оборудване, както и богата гама от професионална посуда и екипир

AMC е строителна компания, специализирана в изработката и монтажа на модулни сглобяеми къщи. AMC - достъпното модулно строителство на американски сглобяеми

Турция, Адана
За вниманието на оправителите на Български фирми желаещи за износ и внос от Турция. Занимавам се със организирането на двустранни безнес срещи с фирми производители и вносители от Турция, България, Руссия, Беларус, Казахстан, Украина. Мога да отговарям

Две самостоятелни къщи за гости, разположени в общ двор с ново обзавеждане, намиращи се в село Долен Близнак на 20 км. oт гр.Варна и 3 км. oт плажа на k.k. Камчия и в непосредствена близост до национален природен резерват „Лонгоза”

Производство на дървени сглобяеми къщи, съставени от панели тип "сандвич", дървени строителни конструкции, врати и прозорци, шпервани плочи, облицовка и настилка от дървесина.

Бургас
Официален вносител на немските фирми KNAUF и AMF за България - гипскартон, растерни пана и елементи за монтаж на окачени тавани, преградни стени, стенни обшивки, леки еднофамилни къщи и вили... търговия и монтаж.

Проектиране, производство и монтаж на сглобяеми къщи "до ключ". Готови образци на сглобяеми къщи или проектиране на сглобяема къща по предпочитания на клиента в кратки срокове.

Калековец
Ние чертаем и строим според изискванията на клиента. При нас може да си поръчате Cкандинавски тип дървена къща точно какъвто модел или размер искате без ограничения.

Производство и монтаж на сглобяеми къщи, монолитно строителство.