Пътно строителство и техника за строеж на пътища

Областни градове

Чепеларе
„ИЛИТ” ЕООД е създадена през 2002 година. Регистрирана в Агенция по вписванията към 13 май 2009 год. под N 159/2002 540. Вписана е в ЦПР Камар

Монтана
Фирма Монтрейс ООД извършва основен и среден ремонт на пътища от общинска и РПМ, строителство и ремонт на улици, пътни съоръжения, паркинги, площадки, вертикална планировка, вертикална и хоризонтална пътна маркировка.

Фирмата е с дългодишен опит на пазара в областа на проектиранито и изпълнението на строителни обекти. През периода на своя трудов ста

Мощна строителна фирма с над 10 годишна история и с потенциал в строителството на промишлени, инфраструктурни, жилищни, хидро и енергийни обекти в страната и чужбина.

ВАРИАНТ СТРОЙ ЕООД е създадена през 2003 год. и развива своята дейност в областта на строителството. Предлага строително - ремонтни работи. Ново строителство и ремонти по сгради - жилищни, административни и др.

София
Фирма НИРЕКС ООД е създадена през Април 2008г. с основни дейности проектиране, инженеринг и строителство. Тя обхваща целия процес на едно строителство: от проектирането до завършване на обектите и тяхната реализация на строителния пазар, със собствени средства или чужди инвестиции.

Фирма Асфалтиране София се занимава с полагане на всички видове асфалтови настилки. Фирмата е изградена от екип от специалисти с над 10 години опит в сферата на асфалтовите услуги.

Приватизационен фонд "Стройинвест"АД. Притежава дялово участие в 15 предприятия работещи в областта на пътното строителство; производството на климатична, въздухопречиствателна и вентилационна техника, дървообработване

Строителство и ремонт на домове и офиси

Пътно, ниско и хидротехническо строителство. Собствена кариера за трошен камък, асфалтова база, бетонови възела, автобаза, гараж, складове и бензиноста

Пътно строителство и техника за строеж на пътища


Подбрали сме за вас компании извършващи пътно строителство и предлагащи услуги с техника за строеж на пътища, изкопни и транспортни дейности. Пътното строителство обикновено е част от обществената инфраструктура и изграждането им се осъществява и контролира от държавните институции.

Институциите обаче далеч не са единствените имащи нужда от пътностроителни фирми, от пътища се нуждаят и лични жилищни и промишлени сгради и съоръжения. Фирмите занимаващи се с пътно строителство, разполагат с техника от която може да се възползвате и за други дейности. При нужда от изкопни дейности, превоз на земна маса, оформяне на вертикална планировка и други, може да потърсите пътностроителна компания за тези дейности, дори и само за да наемете част от техниката им.


Асфалт - материали за пътни настилки , Мантинели - производство , Пътна поддръжка - машини и оборудване
Прочети повече
Затвори