Монтаж и изграждане на индустриални халета

Областни градове

София
Фирмата изработва различни изделия от метал, метални профили: - метални конструкции - метални врати и каси - хладилни камери -

Стара Загора
ЕЛНИК МАШИНИ произвежда: - Метални конструкции. Съдове под налягане. Топлообменни съоръжения. Резервоари. Тръбопроводи, въздуховоди,

ГТС Метали ЕООД предлага на своите клиенти проектиране, изработка, монтиране, заваряване на метални конструкции и изделия от желязо, стомана, инокс, алуминий, месинг. Стълбища, парапети, носещи конструкции, вити стълбища, осветителни тела, тенти, огради.

Стара Загора
Фирма „Ситония“ ЕООД гр. Стара Загора, работи в сферата на промишленото строителство. Основна дейност на фирмата е доставка на термоизолационни панели, всички видове профилирана ламарина, окомплектовки и крепежни елементи за тях. Фирмата е официален представител за България на една от най

МЕТАЛ ДИЗАЙН ГРУП ООД е основана от Калин Ненчев и съдружници. Завършил строителство и архитектура, той започва да се занимава с ковано желязо през 1993г., като хоби с идеята да разнообрази тогаващните архитектурни проекти.

Карлово
Фирмата е специализирана в проектиране и изработка на изделия от ковано желязо, метал - метални конструкции, парапети, огради, халета, портални врати, стълбища, билбордове и др.

Фирмата е създадена в началото на 2009 г. Представител е на германските производители в сферата на строителната техника и оборудване ALTARAD plettac-assco GmbH, ALTRAD Baumann GmbH и Aktobis AG.Специализирана е в продажбата на фасадно рамково скеле, модулни, подвижни и подпорни скелета.

Монтаж и изграждане на индустриални халета

Оценка: 5 - 1 гласа

Индустриалните халета са сравнително евтин вариант за изграждане на сгради за производствени или складови помещения. Обикновено подобни халета представляват метална конструкция облицована с термопанели. Подобен вид съоръжение се пуска в експлоатация документално значително по-лесно поради преносимия си характер.

Изборът за строеж на индустриално хале пред този на масивно строителство, се осмисля от целите за които ще се използва и средствата които ще се вложат. За нуждите на складови помещения, в които стоката на едно производство, да бъде съхранена на сухо и защитено от атмосферни и други фактори, едно метално хале ще бъде най-добрата перспектива. Изработката и монтажа на индустриални халета не е типично строителна дейност и компаниите предлагащи подобно строителство разполагат с малко по-различен тип техника и механизация. Монтажа на индустриално хале може да включва използването на кранове, заваръчна техника и други, което прави строителството на халета, прецизна и отговорна задача. Сроковете за изграждане на едно индустриално хале са много по-кратки, от тези на масивно строителство, което е още едно предимство в тяхна полза.


Метални козирки и сенници , Метални конструкции , Метални конструкции (леки) , Метални халета
Прочети повече
Затвори