Шумен
Сатера ООД е производител на термофолио,полиетиленови торби и полиетилен. Благодарение на задружните ни усилия станахме една от големите компании в България не само като производител на полиетилен, но и на пълната гама продукти, между които са термофолио, полиетилен, полиетиленови торби и

Автосервиз Дочеви работи в полза на клиента......

Обменно Бюро Юроконсулт предлага на своите клиенти обмен на валута, парични преводи, застраховки, самолетни билети и др.

Д-р Лидия Ненчева-Иванова е стоматолог в град Шумен.

Автошкола Димов организира и провежда курсове от следните категории:"В","С","СЕ","АМ"; мотокари, електрокари, багери, булдозери, фадроми;АДР(ADR)-опасни товари, професионална компетентност за водачи от кат.С,СЕ,Д,ДЕ-наредба41. Школата също така е лицензирана и провежда курсове за

Хюля Джелялова осигурява на своите клиенти цялостно счетоводно обслужване в областта на счетоводството, данъците и правото. Целта и е да предоставя качествени и навременни услуги на разумни цени. Успехът на клиентите е нейна основна грижа.

English translation is in progress or not avaiable.

Създадено през 1999 г. еднолично дружество с ограничена отговорност ИНТЕРТРАНС - ЗЛАТКО ИЛИЕВ ЕООД действа в областта на националния и международен товарен транспорт. Автомобилна спедиция на фирма ИНТЕРТРАНС - ЗЛАТКО ИЛИЕВ предлага транспорт на стоки от и до: Русия, Беларус,Полша,Литва.

English translation is in progress or not avaiable.

Шумен
Фирма МИПА ООД е създадена през 1992 година като семеен бизнес. Проектира, произвежда и предлага стандартни, нестандартни и многофункционални мебели от масив, MDF и меламинови плоскости за дома, офиса, учебни и обществени заведения, хотели, магазини.