Шумен
Фирма Данитрейд се занимава основно с поддръжка и ремонт на всички видове автоклиматици и агроклиматици, също и компресори, радиатори, аргонови заварки, кербоване на маркучи (кербовки). Разполагаме с мобилен сервиз от най-ново поколение, оборудван с всичко необходимо за извършване на

Фирмата предлага авточасти - нови и втора употреба, пътна помощ и изкупуване на автомобили.

Д-р Грозева приема пациенти в гр. Шумен. Кабинетът и се намира на ул. “Цар Освободител № 100, каб. 209. Д-р Грозева подхожда с внимание към всеки свой пациент. Притежава богат опит в областта на общата медицина.

Д-р Моника Помакова е невролог Шумен.

English translation is in progress or not avaiable.

Шумен
Обучение за придобиване на правоспособност за управление на превозни средства

Тандемни полети в град Шумен ви дава възможност да почувствате истински адреналин! Фирмата предлага полети с лицензиран тандемен пилот и инструктор. Полетите се извършват с тандемен парапланер - крило, което е оборудвано с две седалки.

Детски магазини МЕЧО ПУХ предлага качествени и наложени на европейския пазар производители на бебешки и детски дрехи. При нас пазаруването e забавно и задоволява всеки каприз на най-малките ни потребители.

Фирма "Бончев и Илиев" ООД се занимава с производство и монтaж на: Цветна, алуминиева и PVC дограма; Облицовка с еталбонд; Окачени тавани и фасади.

„Агро-дански” ЕООД е водеща фирма в областта на търговията със селскостопанска техника в Шуменския регион. При нас ще откриете богато разнообразие от селскостопанска техника, малогабаритна и градинска техника.