Дружеството е специализирано в механизираните услуги в областта на земеделието и фуражопроизводството.

Нашите електротехници са с богат опит в изграждането, ремонта и поддръжката на всички видове електро инсталации, ел.уруди и машини. Арбенбг изгражда и ремонтира вътрешни и външни електроинсталации, осветителни, защитни, силови ел.инсталации.

Фирмата е развила дейността си по проектиране и изграждане на недвижими имоти в страната и чужбина инвеститорски контрол и техническо ръководство на строителни обекти

Фирмата е представител и официален вносител на продуктите на Хербал за България. Фирмата предлага оригинални продукти на японският производител - широка гама пънове и храсти.

"САМ-Н" ЕООД е търговска фирма, основана през 2009 година с основен предмет на дейност: търговия с широка гама стоки и материали, предназначени за довършителни работи в строителството и ремонта. Заповядайте в магазина на САМ-Н, където ще получите професионални съвети от квалифицирани

Ние предлагаме доказано най-ниските цени тъй като продаваме на цена от 1лв за метър Нашите клиенти могат да разчитат на зареждане два пъти месечно,което предполага голямо разнообразие от цветове и материи

Бизнес оферти от България и света! bulgaria.investor-partner.com е уникален международен сайт за бизнес партньорства,обхващащ 23 държави. Реклама за вашия продукт/услуга в чужбина!

рязане на високи и наклонени дървета по алпийски способ, които представляват опасност и не могат да бъдат премахнати с техника и механизация.

Изнформацията е движение, сила и знание. Полезно информационен бележник за територията на света.

Полезната люлка на живота идва пълна с информация за нашето състояние.

Ние предлагаме изграждане на дървени къщи от американски тип, по готов или индивидуален проект, до ключ или до степен на завършване определена от клиента. Бунгала, гаражи, беседки, навеси и пристройки, както и довършителни строителни дейности.

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?