Вилна зона Сали се намира в туристически Комплекс Трещеник разположен в местност на южния склон на Източна Рила, в непосредствена близост до Национален парк Рила. Намира се на 1695 метра надморска височина, на 14 километра от град Якоруда и на 180 км. от гр. София.

Основната дейност на фирма ОСМАНОВ ЕООД е производство на букови детайли, прави и изрязани по шаблон. Производство на букови талпи и всичко от бук.

Мебелна фабрика Аксел 95 ООД е основана през 1995 година изцяло с частен капитал. Производствената площ на фабриката е на 5000 кв.м. Фирмата е експортно ориентирана. Произвеждаме и изнасяме мебели за Фрнция, Англия, Унгария, Словакия , Ирландия.Многофункционалност, нестандартност,

Фирма КОНАС OOД е основана през 1996 година в град Якоруда.В близо 15-годишният си опит в нашата сфера се утвърдихме като една от водещите фирми на пазара. Фабриката и складовите ни помещения са разположени на 12 000 кв.м. Нашата фирма се занимава предимно с производство и продажба на сух

ЕМАЙЛ 2002 функционира от 1990 година. Разполага със складове в Белица и Якоруда. Извършва следните де

Търговия със селскостопанска продукция и резервни части.

Производство на селскостопански машини и съоръжения.

Търговия ремонт и монтаж на климатични инсталации.

Борба срещу складови вредители. Фумигация дезинфекция и дератизация.

професионална гимназия

Транспорт и спедиция

Средно общо образование

Бултими ЕООД е шивашка фирма която е специализирана в шиенето на дънкови облекла по поръчка за BG-GR-FR-IL-EU. Бултими изпълнява поръчки на ишлеме - шиене на дънкови панталони.

Фураж и фуражни компоненти - производство и търговия

Производство и търговия със семена.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?