Проектиране и изграждане на инфраструктура

Областни градове

Смолян
Фирма ТАЛАНТ М се занимава с пътно строителство, високо и ниско строителство, гражданско и хидротехническо строителство. Реконструкция на стари съществуващи сгради, довършителни работи в жилищни и обществени сгради. Потърсете ни!

Фирмата се занимава със ремотни дейности на части на строителни машини. Също така компания притежава собствени машини и продава машини втора употреба. Специализирани сме в изграждането на голф игрища.

Стара Загора
Строителство и ремонт на пътища. Производство на инертни материали и асфалтови смеси.

София
Фирма НИРЕКС ООД е създадена през Април 2008г. с основни дейности проектиране, инженеринг и строителство. Тя обхваща целия процес на едно строителство: от проектирането до завършване на обектите и тяхната реализация на строителния пазар, със собствени средства или чужди инвестиции.

Строителство на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации и инфраструктурите около тях;

Севлиево
ХЕРОС СТРОЙ ЕООД е създадена през 2006 година с решение №242 от 21.02.2006 г. на Габровския окръжен съд. Основният предмет на дейност на фирмата е: строителство на жилищни, обществени, промишлени, селскостопански, инфраструктурни сгради, обекти и съоръжения; производство и търговия на

Строителство ,ремонти поддръжка на пътищa. Производство на инертни материали за пътно и високо строителство и асфалтови смеси.

Варна
НИКЕ ООД е проектантска и строителна компания от ново поколение, специализирана в проектирането и изграждането на обекти в областта на инфраструктурата, околната среда, жилищното строителство и изграждането на обществени сгради. Като модерна компания н

Хасково
пътно строителство и проектиране, асфалтопроизводство

Проектиране, строителство и ремонт на пътища и пътни съоръжения.

Проектиране и изграждане на инфраструктура


Подбрали сме компании извършващи проектиране и изграждане на инфраструктура и всичко свързано с нея, изграждане на пътища, канализации, инсталации и всичко нужно за пускане в експлоатация на един инфраструктурен обект.

Инфраструктура е широко понятие и e съвкупност от множество елементи. Транспортната инфраструктура включва неща като, пътища, железопътни линии, транспортни съоръжения, мостове, тунели, канали, пристанища, летища, складове, и др. изграждането на инфраструктурата обикновено е обществено значима дейност и спазването на всички нормативи е задължително. Вида и качеството на изпълнение на инфраструктурни проекти е особенно важно, за това независимо, дали строежът е обществен или е свързан с личен жилищен или промишлен имот, то избора на качествен и надежден изпълнител е от съществено значение.Прочети повече
Затвори