Управление на имоти, външен домоуправител

Областни градове

Алфа Агенти - агенция за недвижими имоти, която работи за вас! Ако продавате или търсите да закупите апартамент, къща, парцел или земеделска земя, елате при нас. Алфа Агенти – намираме това, което търсите - агенция, която работи за в

организация, създадена през 2007 година от специалисти в областта на Бизнес планирането, Маркетинга, Правото и други.

Ленд Марк Билдингс ООД е компания с традиции в строителството на жилищни комплекси на територията на град София. Ленд Марк Билдингс има удоволствието да Ви представи своя най-нов проект - Ленд Марк Билдингс - Бояна!

София
"Волуяк" АД дава под наем хладилни камери, офиси, складови и производствени помещения. Плодохранилището е регистрирано като обект за търговия и хладилно съхранение на хранителни продукти от растителен и животински произход. Складовата база притежава: ж

Айс Синтетик ООД има удоволствието да представи синтетичните „ледени“ съоръжения на ICE MAGIC INTERNATIONAL LTD, с над 700 инсталации от основаването им през 1998г.

Отдаване под наем Промишлени Помещения

Покупко-продажба на планински недвижими имоти. Портал за недвижими имоти и туристически обекти. Комплексна информация за планинските райони в България, Фотогалерия. Екотуризъм, селки туризъм, лов и риболов, новини, маршр

София
Home Shine е иновативна и бързо развиваща се компания в сферата на услугите, по специално в Управлението на етажна собственост и комплексното обслужване и поддръжка на сгради и комплекси. Фирмата оперира на територията на цяла София, поддрържа, почиства и управлява множество сгради.

Строително-инвестиционна компания „КАРРАТ ГРУП” ЕООД Ви приветства с Добре дошли на сайта на „Фонтаните сити” – Мулти-функционален жилищен комплекс от Премиум клас в новото Сити на София – образцов стил и перфектна локац

Фирма Венус Р специализира в управление и обслужване на недвижими имоти, собственост или наети от търговски дружества, независимо от тяхното местонахождение или функционалност.

Управление на имоти, външен домоуправител


В забързаното ежедневие нямаме време да обърнем внимание и на нашия дом. Използвайки фирма за управление на имоти можем да прехвърлим отговорността по поддръжката и почистването на дома ни на други, а ние да се грижим за по-важни неща, като семейството или работата.

Фирмите занимаващи се с управление на имоти ще ви предложат комплексни услуги, като подмяна на осветителни тела и крушки, частично отремонтиране на повредени мебели, поправяне на проблеми с ВиК и ел. мрежата, изхвърляне на боклук, пране, чистене и гладене на вашите дрехи и мебели. Те ще се погрижат за сметките ви за ток, вода, телевизия и други.

Когато говорим за жилищен блок, много често пререкания между съседи пречи на добрата поддръжка на входа, за целта позлвайки услугите на външен домоуправител ще намали напрежението и ще постави вземането на текущи решения в лице на което може да гласувате доверие. Чрез външния си касиер домоуправата ще се погрижи да се съберът достатъчно средства за текуща поддръжка, почистване и дори ремонт на целия вход. Външния домоуправител ще следи за повредени осветителни тела, повредени врати, нужда от ремонт на асансьори и всички видове дейности по запазването на един чист и приветлив блок.


Частни домоуправители
Прочети повече
Затвори