Управление на имоти, външен домоуправител

Областни градове

Павликени
Севсем ЕООД осъществява проекти за реновиране на всякакви имоти, които изискват много време и особено внимание.

Добрич
БАГАТУР ООД е компания създадена през 2006 г. Дружеството е с цел и бъдеща ориентация към проектирането, строителството и реализирането на проекти в жилищното, административното и промишлено строителство. Изграждането на хотелски комплекси, спа центрове и

Бургас
Фирма ХРИСТОВ 2007 / HRISTOV 2007 извършва търговия с недвижими имоти. Фирмата предлага продажба на апартаменти. Фирмата предлага продажба на апартаменти. Също така фирмата предлага и хотелиерски услуги в семеен хотел – Къща за гости Радина, разположен между к.к.Слънчев бряг и с.Влас.

Стара Загора
РАДИАНСТУР ООД е с основна дейност строително предприемачество.Дружеството предлага най-добро качество в строителството на имоти при конкурентно ниски цени.Фирмата предлага изключително добра възможност за отдих на море и планина в страната.

София
Ребус ЕООД е българска професионална лицензирана агенция, създадена през 1996г. Компанията е доказала своята перфектна репутация. Една от водещите компании на българския пазар за недвижими имоти, със своя стратегия и ндивидуален подход към всеки клиент. С днешният конкурентен пазар за

Дунавска земя“ ЕООД е създадена през 2002 г. в красивия крайдунавски град Русе. Имаме два офиса в самия град и един в град Кубрат. Фирмата ни е с богат опит в стопанисването и управлението на земеделски земи, както и търговията с тях. Дейността ни обхваща цяла България.

Чудите се как да почистите след партито в къщи? Или имате нужда от почистване след ремонта? Искате да е чисто и свежо във Вашия офис? Измиването на прозорци е най-отегчителното нещо на света? Ние предлагаме професионално почистване, удовлетворяващо тези и още много други нужди! Бързо и

Основният предмет на дейност на Дружество ”Хемус Консулт” ЕООД е изготвяне на експертни оценки, разработване на европроекти и посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти.Фирмата е вписана в Регистъра на независимите оценители.Екипът е изпълнявал договори с НАП, Агенцията за

Разград
БУЛЗЕМ ООД е водеща фирма на пазара с идеите и опита натрупан в търговията със земеделски земи. Дейността на фирмата обхваща почти цялата страна, като приоритетни са областите – Разград, Търговище и Русе. БУЛЗЕМ ООД освен в търговската дейност е специализирана и в сферата на услугите.

NC Industries предлага възможности за инвестиции, предимно чрез търговски и жилищни проекти в областта на недвижимите имоти. Предлагаме качествени недвижими имоти, апартаменти, земя, къщи, и парцели в България и чужбина.

Управление на имоти, външен домоуправител


В забързаното ежедневие нямаме време да обърнем внимание и на нашия дом. Използвайки фирма за управление на имоти можем да прехвърлим отговорността по поддръжката и почистването на дома ни на други, а ние да се грижим за по-важни неща, като семейството или работата.

Фирмите занимаващи се с управление на имоти ще ви предложат комплексни услуги, като подмяна на осветителни тела и крушки, частично отремонтиране на повредени мебели, поправяне на проблеми с ВиК и ел. мрежата, изхвърляне на боклук, пране, чистене и гладене на вашите дрехи и мебели. Те ще се погрижат за сметките ви за ток, вода, телевизия и други.

Когато говорим за жилищен блок, много често пререкания между съседи пречи на добрата поддръжка на входа, за целта позлвайки услугите на външен домоуправител ще намали напрежението и ще постави вземането на текущи решения в лице на което може да гласувате доверие. Чрез външния си касиер домоуправата ще се погрижи да се съберът достатъчно средства за текуща поддръжка, почистване и дори ремонт на целия вход. Външния домоуправител ще следи за повредени осветителни тела, повредени врати, нужда от ремонт на асансьори и всички видове дейности по запазването на един чист и приветлив блок.


Частни домоуправители
Прочети повече
Затвори